бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивТопФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Проектът за трибуна “Бесика” бе представен в Община Пловдив

Преди броени минути в Община Пловдив бе представен проекта за изграждане на трибуна “Бесика” на стадион “Локомотив”, предаде репортер на TribunaPlovdiv.bg.

Интересното бе, че никой от ръководството на “черно-белите” не присъстваше на събитието.

Целият капацитет на стадион “Локомотив” ще бъде с 13 900 седящи места. Централната трибуна пък ще остане на идеен проект за момента, защото парите, които са отпуснати няма да стигнат за нейното построяване. Това означава, че без нея капацитетът на стадиона ще бъде за 9000 седящи места (включващи останалите три трибуни).

Арх. Роман Пещерски, който е служител на Инжпроект (фирмата проектант на стадиона) даде повече разяснение около това как ще протече изграждането на самата трибуна.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

“Предвиждаме първо да направим трибуна “Бесика”, която е най-важна и за феновете. Това ще бъде първата стъпка, която ще направим. В приземното ниво на трибуната има предвидени заведения, музеи и феншоп, на който да се продават артикули на отбора. Ще има вход и от двете страни на съоръжението”, започна Пещерски.

“На следващото ниво ще подход към самата трибуна, зала за кетъринг, санитарни помещения, лекарски кабинет, помещения за задържане на агресивни фенове и др. технически помещения”.

“Когато представяхме проекта пред феновете, те със сигурност харесаха варианта трибуната да бъде с наклонени основни колони, които държат и козирката която покрива част от трибуната. По изискване на УЕФА трябва да имаме 70% покрити места за зрители”.

“Проектът за трибуна “Бесика” е изготвен в идейна фаза и е входиран за одобрение от Община Пловдив. По отношение на следващата фаза, която е техническа ние имаме ангажимент да направим технически проект на трите трибуни – северна, източна и южна. Там срокът е 90 дни, след одобрение на идейния проект”, заяви още арх. Роман Пещерски.

“Трибуна “Бесика” я вкарваме като идеен проект, но и с искане за разрешение на строеж т.е тя е с готова конструкция и след нейното одобрение може да се започне работа по нея. Докато се работи по нея пък ние ще разработваме финално и останалите трибуни”, коментираха още изпълнителите от фирма “Рудин”.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-efbet-200-2/

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker