Локомотив ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ и ВИДЕО: Локомотив и Черноморец със зрелищно равенство

Отборът на Локомотив Пловдив посрещна днес тима на Черноморец Бургас в среща от 25-ия кръг на „А“ група. Срещата започна много силно и за двата отбора, но най-съобразителни се оказаха бургазлии, които откриха резултата още в 15-тата минута. В край на второто полувреме Локомотив успя да изравни резултата. Така двата отбора завършиха 1:1.

Още в 5-тата минута Черноморец получи отличен шанс. Александър Тунчев събори играч на гостите пред наказателното поле. След изпълнението на фаула, топката се отби от стената построена от Данчо Господинов.

В 9-тата минута Здравко Лазаров центрира отдясно на наказателното поле. Мартин Камбуров успя да свали топката за Делев, но той се засуети и тя му бе избита от защитата на бургазлии.

В 15-тата минута Черноморец отбеляза първият гол в двубоя. Лъчезер Балтанов отправи силен удар от границата на наказателното поле на Локомотив. Господинов се хвърли в десния ъгъл, но кълбото се оплете в мрежата за 0:1

Страхотен шанс за Локомотив в 23-тата минута. Здравко Лазаров центрира, най-съобразителен в наказателното се оказа Ндайе. Той успя да чукне много леко топката и вратаря Живкович отрази неговия удар.

В 34-тата минута Младен Живкович спаси за пореден път вратата си. Рефера даде шанс на Локомотив да изпълни пряк свободен удар. Зад топката застана Белаид. Той отправи много красив удар, но вратаря усля да го отрази.

lokomotiv2

В 35-тата минута сериозна опасност пред вратата на Локомотив. Играч на Черноморец навлезе опасно в наказателното на “черно-белите”, той я подаде към точката за изпълнение на дузпа. Балджийски отправи удар, но играч на Локомотив успя да я извади от голлинията.

Минута по-късно Здравко Лазаров изведе по прекрасен начин Мартин Камбуров. Той напредна опасно, като успя да премине през двама играчи, отправи опасен удар, но вратаря Живкович го отрази.

В 63-тата минута Белаид изпробва удара си от около 25 метра, но топката премина високо над вратата на Черноморец.

В 70-тата минута Мартин Камбуров свали топката в наказателното поле на Балаид, който оправи много силен удар и кълбото премина малко над вратата.

Пет минути по-късно Белаид центрира от свободен удар. В наказателното поле двама играчи на Локомотив се разминаха се топката.

Последваха няколко удара на Белаид, Камбуров и Делев, но късмета не бе на тяхна страна.

В 87-та минута играч на Локомотив центрира топката от фаул. Най-високо в наказателното поле скочи Ндайе и насочи топката към вратата на Чернморец. Вратаря Живкович показа страхотен рефлекс и успя да орази удара.

В 90-тата минута Дани Кики центрира кълбото от фаул. Над всички се извиси Намуши, който с хубав удар с глава успя да изравни резултата.

 

 

 

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker