бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев загуби от Берое с минималното 1:0

Днес в 9-ия кръг на родната ни “А” група Берое посрещна като домакин отбора на Ботев Пловдив. Така наричаната “битка за Тракия” бе спечена от “заралии” с минималното 1:0.

Мачът започна доста динамично. В  5-тата минута Веселин Пенев опита центриране отляво по атаката на домакините, но Спрокел изчисти с глава, а Венци Христов се засуети пред дъгата и топката му беше бързо отнета. Две минути по-късно  Иво Иванов и Ромарио влезнаха в тежко, но чисто единоборство между, след което холандецът остана да лежи извън терена. В 15-тата минута Костадин Дяков изпълни тъч към наказателното поле, където централните бранители на Берое не се разбраха и оставиха огромно пространство пред Ромарио.

Холандецът шутира от около 15 метра по диагонала, но право в ръцете на Караджов. В 21-та минута падна и първото попадение в тази среща.  Беше изготвена бърза бърза контраатаака  от страна на домакините, която  остави Ронкато един на един срещу Веско Минев и крилото получи пространство да центрира. Венци Христов отклони топката вляво към Каядо, който без забавяне я прати в долния десен ъгъл зад Стаховяк.

В 36-тата минута грешка на Иво Иванов позволи на Ромарио да излезе сам срещу Караджов, но при много остър ъгъл. Холандецът се опита да намери близкия горен ъгъл с външен фалц, но уцели вратаря в лицето.В 42-та минута силно върната топка към Иван Караджов позволи на Педро да притесни стража, но юношата на ЦСКА успя да изчисти.

Второто полувреме започна плавно. В 46-тата минута Георги Андонов запази топката в наказателното поле на Ботев и я върна към границата, където Венци Христов я ритна с левия крак, но леко и в ръцете на Стаховяк.

В 67-та минута Борис Галчев разсече отбраната на Берое с хубав пас по тревата, след това Анисе овладя пред точката на дузпата, но стреля право в тялото на Караджов, който улови. В 78-та минута Йордан Христов направи невероятна грешка, като позволи на Венци Христов да отнеме в наказателното поле.

Грънчаров също не успя да отнеме топката от нападателя, който от изключително остър ъгъл опита да стреля към далечната греда, но изпълнението му бе доста неточно.

В 84-тата минута Ромарио с чудесен дълъг пас изведе Вандер през центъра на защитата на Берое, но Пламен Крумов блокира с тяло бразилеца и не му позволи да нанесе достатъчно точен и силен шут.

Така Ботев записа втора загуба от началото на сезона и първа като гост, това е и първа загуба на пловдивчани от май месец като гости във всички турнири. До момента Ботев записа 2 победи и 4 равенства като гост в “А” група и Лига Европа.

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker