бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

СНИМКИ И ВИДЕО: Ботев остана 3-ти след 0:0 срещу ЦСКА

В дербито на 7-ия кръг на News 7 футболно първенство ЦСКА и Ботев не успяха да си отбележат гол и завършиха наравно 0:0. Над 1000 бултраси напълниха сектора за гости и подкрепяха Ботев през двубоя.

Първите минути 13 минути на терена не се случи нищо интересно. В 14-та минута Тодор Неделев опита удар, който обаче рикошира в играч на ЦСКА и не затрудни Черни, който спокойно улови.

В 20-та минута Ромарио отправи много опасен, който обаче не намери очертанията на вратата на Черни. В 22-та минута Емил Гъргоров изпълни фаул, топката се озова отново в Бадема, който отправи изстрел, но над вратата.

Най-чистото положение в двубоя до момент беше изпуснато от играчите на ЦСКА в 24-та минута, топката попадна в Ивайло Чочев, който овладя и отправи много силен и точен изстрел, който беше избит в корнер от Стаховяк. В 28-та минута Гъргоров центрира и Косоко игра с глава, но не затрудни Стаховяк.

В ответната атака Ромарио направи хубав пробив, но ударът му беше слаб и Черни спаси. Секунди по-късно Мариян Огнянов изведе с чудесен пас сам срещу Черни Анисе, който вкара, но голът беше отменен заради засада.

В 31-та минута Тошко Неделев пусна хубав извеждащ пас към Мариян Огнянов, но юношата на Левски не успя да се ориентира добре и не нанесе удар. В 34-та минута Омар Косоко отправи доста неточен удар.

В 43-та минута Мариян Огнянов намери добре Тодор Неделев в пеналта той овладя топката и реши да стреля, но от доста труден ъгъл и топката излезе в аут, облизвайки мрежата зад Черни.

В добавеното време на първата част Марсиньо отправи опасен изстрел от фаул, но Стаховяк изби в корнер, след който не се случи нищо интересно и първото полувреме завърши при нулево равенство.

Началото на второто полувреме започна със страхотна хореографии от агитките на ЦСКА и Ботев.

В 51-та минута Неделев се освободи добре и отправи удар, но той премина опасно в аут. В 54-та минута Емил Гъргоров беше изведен чудесно сам срещу Стаховяк, но би над вратата.

В 61-та минута Ромарио получи топката отляво в пеналта нагласи си топката и стреля, но топката премина в аут. Малко по късно Ботев имаше чудесна възможност да открие резултата Мариян Огнянов получи топката от точката на дузпата, но ударът му беше право в Черни, който първоначално изпусна топката, но след това я улови.

В 80-та минута Йордан Христов отправи далечен удар, но Черни не беше застрашен и спаси. Малко по-късно и Тодор Неделев отправи удар, който мина високо над вратата.

В 84-та минута опасен удар на Чочев премина над очертанията на вратата. В 87-та минута резервната скамейка на ЦСКА изригна за игра с ръка на играч на Ботев, който Станислав Тодоров прецени, че не е умишлен. След бурната реакция помощник-треньорът на Стойчо Младенов Анатоли Нанков беше изгонен да изгледа двубоя от трибуните.

В последните секунди и Джаксън Менди беше изгонен след втори жълт картон.

Така след 0:0 Ботев остана на 3-то място и не успя да излезе начело в класирането. Пловдивчани останаха на точка зад лидерите Литекс и Лудогорец, които си поделят първата позиция с 15 точки. ЦСКА остана се свлече до 9-та позиция.

ЦСКА – Ботев 0:0

Ботев: Адам Стаховяк, Йордан Христов, Бобан Грънчаров, Сивард Спрокел, Веселин Минев, Томаш Иршак, Борис Галчев, Мариян Огнянов (Георги Сърмов 90), Ромарио Кортзорг (Луис Педро 77), Тодор Неделев (Станислав Костов 86), Абел Анисе

ЦСКА: Томаш Черни, Неманя Милисавлевич, Валентин Илиев, Джаксън Менди, Апостол Попов, Тодор Янчев, Николай Дюлгеров (Брайън Хауърд 69), Омар Косоко (Антон Карачанаков 69), Емил Гъргоров, Марсиньо (Бруно Морейра 85), Ивайло Чочев

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker