бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

СНИМКИ: Ботев и Литекс направиха зрелищно равенство

Ботев Пловдив посрещна днес  Литекс в мач от родната “А” група. Първото полувреме се разви на високи обороти и атаките валяха и пред двете врати. В крайна сметка Литекс води над Ботев Пловдив с 3:2 на почивката. През второто полувреме оборотите на двубоя спаднаха и по този начин нямаше много запомнящи се положения. В 68-та минута Ботев отбеляза изравнително попадение с гол на Милен Гамаков.

Срещата запозна много активно и още във 2-рата минута Ботев откри резултата. Петрус Бумал сгреши фатално в наказателното поле, а Иван Цветков се оказа най-съобразителен и отбеляза за 1:0.

В 7-тата минута Божидар Васев бе изведен по прекрасен начин от Цветков, след неговия удар топката се отклони в главата на вратаря Баривиейра, кълбото стигна до Чунчуков, който отправи удар, но след него рефера отсъди ъглов удар.

В 25-тата минута Мариян Огнянов направи уникален пропуск. Иван Цветков центрира от ъглов удар кълбото стигна до Огнянов, който оправи удар от около 5 метра, но вратаря успя да отрази удара му.

Минута по-късно Ботев проведе многоходова атаката, а Лъчезар Балтанов отправи удар от 18 метра и направи безпомощен вратаря на гостите и оплете топката в мрежата на Литекс за 2:0.

В 29-тата минута Литекс отбеляза гол. Страхил Попов излъга двама играчи на Ботев Пловдив и центрира, а в наказателното поле Джордан с техничен удар с глава отбеляза за 2:1.

В 36-тата минута Данило Асприля нахлу в наказателното поле на Ботев и отправи удар, но топката премина на метър от страничния стълб на Мишо Иванов.

В 43-тата минута Литекс изравни резултата. Армандо Ваюши центрира в наказателното поле от фаул, зад гърба на защита се измъкна Страхил Попов и отбеляза във вратата на Ботев.

В добавеното време Ваюши напредна много опасно в наказателното поле на “жълто-черните”, а Асприля протегна крак и отбеляза за 3:2.

През второто полувреме двата отбора водеха битка в средата на терена. За Ботев Иван Цветков и Мариян Огнянов имаха възможност да променят резултата, но късмета и стабилната игра в защита на Литекс не стигна на Ботев да изравни резултата. За отбора на Литекс пък Асприля и Джордан пропуснаха най-чистите положения.

В 68-та минута Юнес Хамза центрира много хубаво в наказателното поле на гостите. Там най-съобразителен се оказа Милен Гамаков, който с хубав и премерен удар изравни резултата.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker