бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКИ: Бездушен Локомотив загуби минимално на “Лаута”

Локомотив Пловдив загуби заслужено от тима на Черно море с 0:1, в много скучен и безинтересен мач на стадион “Локомотив” в парк “Лаута” в среща от 27-ия кръг на “А” група. Това поражение остави “железничарите” на 10-та позиция в генералното класиране с 23 т., докато “моряците” от своя старана успяха да спечелят 12-та си победа от началото на сезона.Така възпитаниците на Никола Спасов остават на 7-и с актив от 24т.

Началото бе по-добро за Локомотив, когато “смърфовете” наложиха традицонния за домакина натиск.Въпреки няколкото добри флангови атаки на Бирсент Крагарен и Йоан Ласиман до гол така и не се стигна, като това сякаш поумори “черно-белите”, които се дръпнаха в защита и  позволиха на съперниците си да наложат своето темпо на игра.

Най-интересното положение за първата част дойде в 17-та минута, когато опасен удар на Мартин Камбуров намери обсега на Александър Чанович и той улови.Едно-единствено положение се откри през “моряците” за първите 37 минути.Именно тогава топката попадна в Ласимен в центъра на терена, той разтегли надясно към нахлуващия Станчев, който отправи опасен удар покрай левия стълб на “черно-бялата” врата.Това бе и последната опасност за първата част, който най-вече се отличи с малкото положения и множеството нарушения.

Ситуацията през втората част до голяма степен бе идентична, като тромавите действия на “черно-белите” състезатели някак притъпиха емоционалността и желанието, което се забелязваше у тях в началото на двубоя.

Голът за Черно море падна в 69 минута на срещата, когато груба грешка в “черно-бялата” защита на Мартин Сечков и Иван Горавнов, които сякаш отвориха коридор на прекрасно измъкналият се Иван Коконов, даде шанс на нападателя да отправи удар покрай вратаря Скорчев и откри резултата.До края на срещата “моряците” се прибраха в своята половина, за да бранят резултата, докато “смърфовете” опитваха всячески да затрудни резервния вратар Николов.До попадение обаче не стигна, което сложи и точка на спора в полза на варненци.

Във вторник е мачът реванш за Купата на България, отново между тези два тима.Срещата е от 19:00ч на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”.Първият двубой завърши отново в полза на моряците – 5:1.

TribunaPlovdiv.bg Ви представя стартовите състави на двата отбора:

Локомотив Пловдив: Теодор Скорчев, Здравко Илиев, Мартин Сечков, Янко Сандански, Радослав Димитров, Ванчо Траянов, Мехди Боурабия, Спас Делев, Йохан Ласиман, Бирсент Карагарен, Мартин Камбуров

Черно море: 

Александър Чанович, Кирил Котев, Живко Атанасов, Мамуту Кулибали, Стефан Станчев, Тодор Паланков, Даниел Георгиев, Иван Коконов, Бубакар Камби, Георги Божилов, Живко Петков.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker