Извън БългарияКоронавирусът и футболаФутбол

СНИМКА И ВИДЕО: Висшата лига на Англия се завърна с чутовен гаф

Подновяването на Висшата лига в Англия бе съпътствано от невероятен гаф на тенхнологията на голлинията. В 42-ата минута на двубоя между Астън Вила и Шефилд Юнайтед, феновете станаха свидетели на невиждан гаф от страна на технологиите.

Системата, която следи дали топката е преминала голлинията се провали с пълна сила, след като снимки показаха как топката е влязла във вратата на Астън Вила, но гол така и не бе зачетен.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Три минути преди края на първата част Кортни Хаус центрира отляво при фаул, като топката бе пратена към стража на Вила Ниланд.. Вратарят на Вила се задържа на левия страничен стълб и бе побутнат от Киърън Дейвис, като на повторението ясно се видя, че кълбото премина с пълния си обем голлинията. Часовникът на рефера Майкъл Оливър не индикира, че попадение има, макар на повторенията да станахме свидетели на точно това.

Двубоят завърши 0:0, а от отбора на Шефилд реагираха чрез Туитър акаунта си.

tribunasofia

Равенството пък попречи на “остриетата” да изпреварят Манчестър Юнайтед в класирането.

Вижте невероятния гаф на технологията на голлинията в прикаченото видео:

Еврофутбол затвори, ето как да вземете бонус от 1000 лв. – може да депозирате и без дебитна/ кредитна карта

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker