Локомотив ПловдивФутбол

СНИМКА: Горе-долу така ще изглежда новата Трибуна “Бесика”!

Към алтернативен вариант за построяване Трибуна “Бесика” се насочи ръководството на Локомотив (Пд) в последните дни.

Както ви съобщихме по-рано през седмицата, собственикът на “смърфовете” Христо Крушарски е пожелал изграждането на метална конструкция, която временно да задоволи нуждите на феновете и да оформи по естетическия облик на ст.“Локомотив”.

Според Крушарски това ще бъде временен вариант, преди окончателното започване на строителството на бъдещата трибуна.

Както знаете, по време на един от предишните собственици на тима Веселин Марешки “Бесика” бе разрушена с надеждата, че в най-кратки срокове ще бъде издигнато чисто ново и модерно съоражение. За съжаление на всички фенове на “смърфовете”, това така и не стана.

Според прогнозите новата конструкция трябва да бъде готова поне до края на ноември, а най-смелите мечти на феновете на Локомотив (Пд) са свързани с датата 20.11.2016г., когато на “Лаута” идва вечният враг Ботев (Пд).

Новата трибуна трябва да изглежда като тази на градския стадион в Ловеч или като тази на клубната база на Ботев (Пд) в кв.Коматево. Металната конструкция ще бъде с капацитет малко над 1200 места.

Фенове на Локомотив (Пд) ни изпратиха любопитна снимка, на която се вижда метална конструкция във вид на трибуна. Неофициалната информация гласи, че горе-долу така ще изглежда новата (временна) Трибуна “Бесика”.

needkom_13

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker