бетано най-добър сайт за слот игри
НационалиФутбол

Слаба България загуби от Норвегия

България загуби от Норвегия с 2:1 като гост в Осло в изключително важна евроквалификация. С тази загуба нашите вече нямат шансове за директно на класиране, но шансовете за бараж все още остават, след като Норвегия дръпна с 3 точки. В 13-та минута Елиунуси откри, а Бодуров изравни в края на полувремето, а в 72-та минута Нилсен донесе победата на домакините.

Норвегия поведе още в 13-та минута когато играч на домакините изведе чудесно Елиунуси, който беше изпусна от Апостол Попов, Михайлов тръгна да излиза и сгреши след като халфът не си пое много добре топката, но все пак се озова на празната врата и откри резултата.

В 24-та минута Линес отправи опасен удар, който беше избит в корнер от Михайлов.

В 42-та минута Венци Христов засече центриране с глава и се стигна до корнер, след неговото изпълнение “лъвовете” изравниха. Георги Илиев центрира от корнер, а Николай Бодуров успя да засече с глава и не остави никакви шансове за Ниланд 1:1.

В 60-та минута Георги Илиев отправи хубав удар, но той не намери целта.

В 72-та минута след атака на норвежците топката стигна с доста късмет до Нилсен, който с хубав удар не остави шанс на Михайлов.

До края България не успя да организира добро положение през норвежката врата. А в края на двубоя Йохансен се хвърли в краката на Любослав Пенев и фаулира българския треньор. Пенев не остана длъжен на норвежеца, който го убеждаваше, че не е действал умишлено.

Все пак шансовете ни класиране на бараж не са малки, но сега нашите трябва да се надяват и на грешки на Норвегия.

 Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker