Ботев ПловдивФутбол

СКАНДАЛНО: ЦСКА домакинства на Ботев на “Герена” ?

ЦСКА е изправен пред унижението да приеме мача с Ботев на стадион “Георги Аспарухов”, твърди вестник 7 Дни Спорт. Според изданието, неделната среща е в графата “рискови” и полицията не иска да охранява дербито, ако то е на стадион “Българска Армия”.

Вариантът ЦСКА да приеме Ботев на Националния стадион на практика е неосъществим, тъй като два дни по-рано е концертът The Wall Live на Роджър Уотърс и сцената на бившия фронтмен на Пинк Флойд няма как да бъде демонтирана толкова бързо.

Инспектор Антон Златанов от СДВР коментира казуса по следния начин: “До мен все още не е достигнала никаква информация по този въпрос. Според мен той ще се решава тепърва от хора, които са над моята длъжност, БФС и ЦСКА като клуб. Именно от МВР и футболния съюз да кажат дали “Армията” е готова да приеме мача”.

През миналата пролет двубоят между двата тима се игра на “Армията”, а тогава феновете на Ботев бяха повече на трибуните, заради бойкота на тези на ЦСКА.

По програма срещатa в неделя трябва да се игра от 20:00 часа и ще бъде предавана в ефира на TV7. На същия ден, но два часа по-рано, в Любимец пък ще започне двубоят на Левски с местния тим.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker