Ботев ПловдивДюшИз градаЛокомотив ПловдивМарицаНационалиПловдивчаниСпартакФутбол

СКАНДАЛНО: БФС взима Европейското до 17 години от Пловдив

Поредното скандално решение на БФС излезе наяве днес. Борислав Михайлов заяви, че сериозно обмисля възможността Пловдив да не бъде домакин на Европейското първенство до 17 години, което започва през май 2015.

Михайлов добави още, че вече е уведомил УЕФА за решението и срещите ще се играят само в така наречения Бургаски регион в градовете Бургас, Созопол, Несебър, Сливен и Стара Загора.

По-скандалното в случая е, че от централата уж обещаха, че ще помогнат по някакъв начин, но вместо това нищо не се случи. Общината поиска около 1 милион от държавата да оправи стадионите за първенството, но това така и не стана. Иначе в региона единственото съоръжение, което е готово да приема първенството е клубната база на Ботев в Коматево.

Михайлов обяви пловдивските клубове и общината, че нищо не правят за европейското, а истината е съвсем другаде. Като пръст има и държавата и БФС, които само обещаваха.

Както е известно със замразяването на строежа на стадион “Христо Ботев” се провалиха доста планове на шампионата, а Брестник отпадна малко преди това заради лоша инфраструктура и труден достъп до стадиона.

От общината поискаха пари да оправят всички пловдивски стадиони за шампионата и да бъде подменена тревната настилка, но такава помощ така и не дойде.

Така Пловдив ще загуби 3-то изключително важно домакинство на важен спортен форум през 2015г. След като градът ни вече загуби домакинството на Турнира на шампионките по тенис в края на тази година и той отново ще бъде в “Арена Армеец” в София, а след това Пловдив загуби и домакинството на Европейското първенство по волейбол, защото държавата не пожела да даде нужните пари за довършването на “Колодрума”.

Така през 2015г. Пловдив остава без зала и стадиони и ще чака все някога елитът на спорта да дойде и в нашия град.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

  1. Това се случи, понеже турско-комуинистическото правителство не отпусна нито лев за Пловдив от държавния бюджет. Сега ще се надяваме на чудо…

  2. К*р за Перуката, к*р за всички гнусни шопи, които винаги са имали комплекса Пловдив. Само по себе си беше събитие, че се съгласиха това европейско да се проведе тук, чак да не повярва човек, но мишката си имала опашка. Много е лесно да изискваш от общината, много е лесно да изискваш от българските клубове, на които ВИЕ НЕ СТЕ ДАЛИ НИЩО, на база на какво държите сметка на клубовете, които не знаят дали утре ще имат пари да платят заплатите? Показали ли сте някаква държавна воля, че искате това първенство да се реализира в Пловдив? Защото сега, ако стадионите в бургаска област имат нужда от леки подобрения ще изкарате пари, нали? Цял живот ще ви преследва комплекса Пловдив и още сто песни да измислят “столичните” агитки против града ни, факта, че още на табелата сте се на*рали здраво, няма да се промени!

  3. Ами общината вместо да търси, как да спаси жълтите, защо не отдели 200 000 за терена на ст. Локомотив и по този начин да покаже, че прави нещо? То беше много лесно, когато габровския крадец пилееше милиони! Базата в Коматево е идеална за подобно първенство, а стадиона на Локото има нужда само от добър терен! Всичко останало е на доста добро ниво там! Нали взехме 30 милионния заем та от тях не се намериха някакви си 200 000 за нов терен на Лаута? Много е лесно да обвиняваме само БФС и другите, а нашите градоначални с мед да ги намажеш!?

      1. Но те ринат тебе жълТурчин , истината боли нали! На вас си ви дава общината нали общинският е от ДПС!

        Турски мюсюлмани сте жалки жълти курви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker