бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Скандален бивш шеф на Юве дойде за Матей, Динамо не го пуска под 2.5 милиона

Трансферната сага около Козмин Матей, който е силно желан от Ботев продължава, пишат медиите в Румъния. Матей има оферти от множество отбори, но от клуба му Динамо няма да го пуснат ако не получат поне 2.5 милиона евро за него.

Румънските медии твърдят още, че представители на Ботев са говорили с ръководството на Динамо и е имало конкретна оферта за Матей, която е била 1 милион евро. От Динамо обаче не са харесали офертата и са поискали 2.5 милиона евро за младия талант.

В същото време в Букурещ пристигна скандалният бивш шеф на Ювентус Лучано Моджи, който въпреки доживотната забраната да бъде във футбола може да се каже, че е мениджър. Както е известно Моджи беше в основата на най-големия скандал в Италия за уредени мачове “Калчополи”, които избухна през 2006г. Тогава Ювентус беше пратен в Серия “Б”, а Моджи беше осъден до живот да не се занимава с футбол.

Италианецът заяви, че в Букурещ заради двама играчи от местното първенство и единият от тях е Матей. Младокът е искан от няколко италиански отбора, тимове от Турция, гръцкия гранд Олимпиаокс и други.

Неговото бъдеще ще стане ясно след 5 юни, когато тимът на Румъния се прибира от лагера си в Швейцария. Матей дебютира за националния отбор в контролата срещу Албания, която беше спечелена с 1:0. Моджи пък може и да изчака играча, ако ръководството на Динамо приеме офертата на италианеца, който така и не става ясно кой отбор представлява.

Стяуа също е в борбата за Матей, но самият футболист желае да продължи кариерата си в чужбина.

Така продължават трите трансферни саги за Ботев с футболисти от Румъния. След като основните две цели на тима Драгош Григоре и Константин Будеску все още не са обявили къде ще играят през новия сезон. Григоре е силно желан и от Тулуза, французите предлагат 1 милион евро плюс ветеранът Джонатан Зебина, който е бивш играч на Рома и Ювентус. Но днес той отрече, че е подписвал с французите и заяви, че бъдещето му ще стане ясно след 5 юни. Консантин Будеску пък е спиран от съпругата си и шефовете на Астра за трансфер в Ботев.

baner tribuna plovdiv pod statiite-2

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker