Дербито на ПловдивЛокомотив ПловдивФутбол

Сериозни проблеми пред Локо преди дербито

Локомотив (Пловдив) е на път да остане без типичен опорен халф за предстоящото дерби с Ботев (Пловдив), пише “Меридиан мач”. Двата тима се изправят един срещу друг в първия си двубой от пролетния дял. Битката е в неделя от 14:30.

В четвъртък новото попълнение на “смърфовете”, Миховил Клапан, си е ударил главата при падане в банята. Хърватинът е обяснил, че му е прилошало и е изгубил равновесие. Лекарите са установили, че причината е ниско кръвно налягане. Вчера футболистът мина прегледи в болница и стана ясно, че най-вероятно отпада от състава за дербито.

На вчерашната тренировка контузия е получил и другият основен играч в средата на терена – Петър Витанов. Той със сигурност няма да може да се възстанови за дербито и треньорът Бруно Акрапович ще трябва да прави сериозни вътрешни размествания.

Травмите на Клапан и Витанов са още по-неприятни на фона на това, че сърбинът Милош Петрович, който също бе използван като опорен халф, е с увредени връзки на коляното, заради което пропусна зимния лагер в Турция и няма да може да тренира поне до края на месеца.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker