Ботев ПловдивТопФутбол

Сдружение ПФК Ботев с важни разяснения след срещата за Колежа

Сдружение ПФК Ботев запозна всички от “жълто-черната” общественост със ситуацията около стадион “Христо Ботев”.

TribunaPlovdiv.bg публикува информацията на Сдружението без редакторска намеса:

Днес (б.р. вчера) проведохме важна среща, от гледна точка на информираността на привържениците на Ботев, за Колежа.

Срещата се проведе в общината. Присъстваха двамата ресорни заместник кметове – по строителството и по спорта, съответно Пламен Райчев и Георги Титюков. От клуба бяха, Васко Наумов и Ангел Палийски. Авторът на проекта за стадиона архитект Савов беше там, както и представители на Сдружението, КПБП и Бултрас.

Въпросите, които поставихме се отнасяха за:

– Какво става в момента със стадиона (процедури, времеви хоризонт, проблеми с проекта)

– обществен контрол и достъп до информация от страна на привържениците,

– Желанието на Бултрас да са на Южната трибуна

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Заместник кмета Райчев обясни, че проектът е в общината в неговата цялост. До една седмица се очаква от арх. Савов да внесе прецизирането на количествените сметки, които да позволят стадиона да се довърши с наличната сума от 25 000 000 лв и да се лицензира за А група. Също така да подготви и останалата част от количествените сметки, нужни за лицензиране на ниво 4+ на УЕФА.

Трябва да се отбележи, че арх Савов прави това прецизиране безвъзмездно, защото е пловдивчанин и защото държи на този проект.

След 15.05 общината ще подготвя процедурата за обществената поръчка и до 15.06 се надяват да я обявят. Ако няма обжалване до края на август може да се сключи договор с изпълнител и строежа да се възобнови.

Понеже последните два месеца нямаше много информация за подготовката на строителството, ние като привърженици, поставихме въпроса за нуждата от открита и навременна информация. Колежа е обект с висок обществен интерес. Зам кмета Пламен Райчев предложи да се сформира група от привърженици с нужната компетентност, която да присъства на работните срещи по довършването на ст. Христо Ботев. Ще сформираме такава.

За желанието на Бултрас, за позиционирането им на Южната трибуна и преместването на сектора за гости на друга трибуна, присъстващите, които са компетентни в тази материя, обясниха че ако сега се започне промяна в проекта, ще се забави много строителството. От Бултрас решиха, че ще търсят възможност за осъществяване на искането им без това да удължава процедурата.”

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-нален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker