Ботев ПловдивФутбол

Сдружение “ПФК Ботев” излезе с позиция: Категорично се противопоставяме на своеволията на група фенове!

Един от акционерите в ПФК Ботев “Пловдив” излезе с изявление относно моментната ситуация в клуба. Ето какво написаха от Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ”.

TribunaPlovdiv.bg публикува текста БЕЗ редакторска намеса:

ИЗЯВЛЕНИЕ

на Сдружение „Професионален футболен клуб „БОТЕВ””

акционер в ПФК „БОТЕВ” Пловдив

Силно обезпокоени от развитието на ситуацията в любимия клуб, от позицията на акционер в ПФК „БОТЕВ”, изразяваме категоричната си подкрепа към господата Георги Самуилов и Румен Чандъров в намеренията им да реализират поетите към клуба ангажименти.

Категорично се противопоставяме на своеволията на група фенове, на уличния натиск и всякакви неправомерни действия спрямо ПФК „БОТЕВ”, независимо от мотивите за тях. Считаме за адекватно единствено и само цивилизованото поведение. В тези трудни времена няма място за безотговорни действия.

Заявяваме, че в наше лице собствениците на клуба имат коректен партньор, на когото могат и трябва да разчитат.

Вярваме, че това се отнася и за голямата част от феновете на „БОТЕВ”, които в дългогодишната история на клуба винаги са го подкрепяли и защитавали. Разбираме, че любовта и емоциите винаги са съпътствали отбора, но в днешната деликатна ситуация апелираме към мъдрост, отговорност и конструктивност от всички приели каузата „Ботев”.

03.09.2016 год., гр. Пловдив

УПРАВИТЕЛЕН СЪВЕТ

на Сдружение „Професионален футболен клуб БОТЕВ”

Подобни

Един Коментар

  1. Уважаема госпожо Кръстева,
    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив. Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в ,,Б,, футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще.Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker