Локомотив ПловдивФутбол

Сбирка в Локо (Пловдив) днес за бъдещето на треньора

Управителният съвет на Локомотив (Пловдив) ще проведе заседание днес след тренировката на тима. На сбирката ще бъде разисквано бъдещето на треньора Неделчо Матушев, пише „7 дни спорт“. На „Лаута“ са обезпокоени от негативната серия, в която изпаднаха „черно-белите“ – 4 поредни загуби и 5 мача без отбелязан гол. На заседанието ще бъдат привикани Матушев, екипът му, както и всички футболисти. Подобно заседание имаше във вторник, когато беше гласувано доверие на треньора.

„Ще се съберем заедно с треньорите и играчите. Знаем, че има обективни причини, които наимоверно оказват влияние върху представянето на отбора. Това обаче не може да продължава. Трябва да се сложи край. Искаме да изслушаме всички, за да бъде взето адекватно решение. В момента не мога да кажа какво ще се случи по отношение на треньора Неделчо Матушев. Ако кажа нещо предварително, може да се окаже, че ще излъжа. Не знаем какво е мнението и на треньора. Ами ако той каже, че не може да продължи с работата си при тези обстоятелства!? Тази вечер ще имаме мнение по въпроса с треньорския пост“, коментира д-р Константин Думанов – член на съвета на директорите на Локомотив (Пловдив).

Подобни

2 Коментара

  1. И Моуриньо да дойде с тези бездарници толкова.Жълтите сега ще ни убият и това ще му е и на Неделчото,сам ще се махне.

    1. Priqtel ti lud lisi?Nedelcho vseki mach puska onova kuco pile Dani Kiki,koito 5 pyti ne moje da q digne ot korner???Tva e sramno be!Shtom Qkimov e kato kristiano ronaldo pred nego…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker