Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков предупреди ЦСКА: Локомотив избухва когато никой не очаква

Старши треньора на Локо(Пд) Сашо Станков говори пред Sportonline.bg за шампионатния мач между “смърфовете” и ЦСКА. Възпитаникът на ЦСКА коментира  предстоящата среща за първенство между пловдивчани и “армейците”.Също така говори и за състоянието на Локомотинв. Разкрива подробности около инцидента който се получи на полувремето на мача на Локо с Лудогорец в Пловдив между Мартин Камбуров и Йордан Господинов.

– Г-н Станков,предстои мач на Локо(Пд) с ЦСКА на “Лаута”. Колко е особен за вас този сблъсък?
– Нормално е тази среща да е по-особена за мен. Израснал съм на “Армията”. Сега обаче съм треньор на Локомотив(Пд). И се отнасям професионално към предстоящия двубой.

– Как ще обясните факта,че в началото на мачовете от плейофите тръгнахте зле. После направихте силен мач серщу най-стабилния отбор в България Лудогорец и след тази силна среща загубихте с 0:3 в Ловеч от Литекс?
– Откакто станах треньор на “Лаута” установих, че Локомотив изригва когато никой не очаква. Така,че в неделя мачът между Локо и ЦСКА ще бъде непредсказуем.

– Как се справихте с инцидента в съблекалнята между Мартин Камбуров и Йордан Господинов на полувремето на вашия мач от плейофите с Лудогорец в Пловдив ?

– Прекалено много се раздуха този инцидент. В колкото отбори съм бил треньор винаги е имало подобни спречквания на по-висок тон. И на полувремето, и след мачовете. После всичко се забравя. Това са като семейни скандали без които не може. В спорта има емоции и когато се насъберат трябва напрежението да се отпуши отнякъде.

– За да потушите следващо напрежение в отбора ли не взехте Мартин Камбуров в Ловеч за мача с Литекс?
– И през акъла не ми е минавало да оставям Камбуров в Пловдив заради инцидента в съблекалнята между него и Данчо Господинов. Мартин ме помоли да не пътува за Ловеч защото в последно време се чувствал изтощен. Разбрахме се да му дам почивка. За мача с ЦСКА ще е на линия.

– Кавбуров ще премине ли в ЦСКА след края на първенството?
– Знам,че той има желание да играе в чужбина. Има запитвания за него от Китай, Израел и Русия. От Китай държат пак да се върне да играе в техния шампионат защото го познават като добър голмайстор. В България също знаят Камбуров като изкусен голаджия. Така, че е нормално даден отбор да иска да го притежава. Той ще реши какво да прави след края на шампионата. Договорът му с нас приключва през лятото и ще реши как и къде да продължи кариерата си.

– В отбора на Локомотив са се събрали доста бивши играчи на ЦСКА?
– Нормално е. Аз съм израснал на “Армията” и познавам добре “червените” футболисти. Радвам се за Спас Делев който след престоя си в Испания си възвърна формата на “Лаута” и сега играе с настроение.

– Казвал сте,че е успех за Локо,че в плейофите продължава да играе в първата седмица. Но през първенството май няма как да стигнете до евротурнири?
– Не случайно казах,че Локомотив избухва когато никой не очаква. Лудогорец  видяха нашето избухване в мач от първенство. В мачовете за Купата по същия начин ще излезем да се борим докрай с тях за да стигнем до финала. Имаме шанс защото Локо има воля и прекрасна публика.

Още за Локомотив от днес:

Мартин Камбуров си кара своя живот на бунтар 

Осветлението на „Лаута“ с аларма за неделното дерби

Наков връща на „Лаута“ шампионския отбор

Осветлението на „Лаута“ с аларма за неделното дерби

Сашо Станков попари ЦСКА за Камбуров

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker