бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков: От Китай ми се обаждат да ме питат какво е това чудо на “Герена”

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков коментира пред Sportal.bg грозния скандал, който се разрази онзи ден на “Герена”.

Припомняме, че ултраси на Левски нападнаха новия наставник на 26-кратните шампиони Ивайло Петев, който скоро след това напусна своя пост. Станков призна, че е получавал обаждания от свои приятели от далечен Китай, които са го питали какво е това, което се случва в София.

“Какво да коментирам. Това е толкова грозно. Не говоря само за футбола. Цялата държава. Какво стана с този народ? Откъде тази омраза, това вечно черногледство и злоба. Пътувал съм много по чужбина и това, което се случи тук… Нямам думи”, каза бившият треньор на ЦСКА. “Обаждат ми се приятели от Китай, които ме питат какво става на “Герена”. Гледали го били и не знаят да вярват ли на очите си. Просто нямам думи. Все си мисля, че всеки един от нас трябва да се стреми с нещо да допринесе да бъдем по-близо до цивилизована Европа, а вижте какво се случва. Но можещите и кадърни хора у нас не бива да се отчайват, а трябва да се борят”, добави наставникът на “смърфовете”.

Сашо Станков се възстановява от операцията, която претърпя през седмицата, и ще бъде на скамейката на своя отбор в неделя, когато Локо приема Любимец в мач за Купата на България.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker