Локомотив ПловдивФутбол

Сашо Станков: Добър мач, зарадвахме хората

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков заяви, че отборът му е изнесъл добър мач срещу Любимец (5:0). “Смърфовете” вкараха петте си гола през второто полувреме след безлична игра преди почивката.

“Какво да кажа?! Самата победа е красноречива, че нашият отбор искаше победата, желаеше победата и игра добре, въпреки че имаше известно напрежение у момчетата. Краткият цикъл за възстановяване предвид програмата, която е направена… всъщност нямахме възможност въобще да възстановим отбора”, коментира Станков.

“Мисля, че изнесохме един добър мач и зарадвахме хората. Имаме нужда от подкрепа. Една красива победа с доста добри моменти и много хубави ситуации за нашия отбор. Въпреки всичко не трябва да забравяме, че Любимец е отбор, който поднесе доста сензации. Нашата победа е много добра, намираме се в челните места с 19 точки. Не сме афиширали някакви цели, но ние афиширахме, че желаем нашият отбор а се представя добре. Мисля, че с известни колебания се представяме прилично и не знам как да отговоря на непрекъснатите критики към нашия отбор. Може би с представянето и моментното класиране и победите, които прави. Ние не можем всеки мач да побеждаваме и да нямаме нито една загуба”, допълни наставникът.

“На полувремето им казах, още преди мача им казах, че този мач няма да мине така лесно и бях убеден, че не може още от първите минути да решат тоя двубой. Казах им да се успокоят, да пресират противника и голът ще падне. Ако падне голът, ще се изнерви противникът. Така и се получи. Не знам дали ви прави впечатление, аз държа линия на поведение и след известен негативен и след позитивен резултат. Аз съм човек, който си контролира емоциите и държи нашият отбор да се представя постоянно. И след победа гледам да се държа умерено, но не крия, че съм радостен. Държа една такава линия, за да не се отпускаме”, продължи той.

На въпрос, свързан с причините за изключването на Габриел до Кармо и Флавио Паулино от групата, Станков отсече:   “Не съм доволен от него и Флавио, казал съм го и на тях. От който не съм доволен, има голяма вероятност да изпадне от групата. Не виждам нещо учудващо, определено не съм доволен от тези двама чужденци, защото един чужденец трябва да бъде на ниво и трябва да показва класа над останалите. От тренировките има известно старание, но все още не съм убеден, че те са на необходимото ниво, за да попаднат в групата”.

Подобни

8 Коментара

 1. Pingback: worldoftanksspiel
 2. Pingback: yoga Übungen
 3. Pingback: Accountant miami
 4. Pingback: a może to
 5. Pingback: Davinci vaporizer
 6. Pingback: mcm bags
 7. Pingback: Alkalete
 8. Pingback: Kyäni
 9. Pingback: Kyäni
 10. Pingback: sap crm
 11. Pingback: SAT prep
 12. Pingback: learn to meditate
 13. Pingback: Web Design
 14. Pingback: Marco
 15. Pingback: VSI
 16. Pingback: Potty training
 17. Pingback: URL
 18. Pingback: vardenafil
 19. Pingback: Black Health
 20. Pingback: Learn JavaScript
 21. Pingback: news
 22. Pingback: Snel Afvallen
 23. Pingback: flowervista.com
 24. Pingback: browse this site
 25. Pingback: Inflatable Hot Tub
 26. Pingback: Colicky baby
 27. Pingback: vehicle graphics
 28. Pingback: Green Smoothies
 29. Pingback: Sedona Method
 30. Pingback: acn reviews
 31. Pingback: What Is Colic
 32. Pingback: Tacoma Taxi
 33. The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 34. Pingback: Cue Tips

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker