бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Сашо Александров: Още един клуб иска Неделев

Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров коментира за Гонг интересът на английския елитен Тотнъм към младата звезда на „канарчетата” Тодоро Неделев: „В Лондон ни посрещнаха нормално. Бяхме там миналия четвъртък и проведохме едночасов разговор с представители на Тотнъм. В общи линии се разбрахме и чакаме само официална оферта. Дай Боже това да се случи. Колкото и да не им се вярва на някои хора, защото знаете, че първите реакции в България са, че това е невъзможно, на преден план излиза злобата. Интересът към Неделев е факт, дано да се случи и самият трансфер!”

„За този трансфер има всякакви варианти. Да се надяваме, че ще се случи през този трансферен прозорец. Ако не стане сега, може и през зимата. Фактът, че интересът е налице ни радва като клуб. Значи работим правилно и вървим напред”, добави един от босовете на пловдивчани.

„Неделев е наблюдаван от доста време. За последно това е станало срещу Черноморец (б.р – мачът от 5-ия кръг на А група на 18 август в Бургас). Хората го познават и имат представа за качествата му. Оттук нататък чакаме да се получи реалната оферта. Сума няма да коментирам”, каза още Александров.

„Да се надяваме, че този шум няма да повлияе на Тошко. Със сигурност по някакъв начин ще му повлияе, но ние ще се постараем това да не му даде отражение на играта”, категоричен бе футболист №1 на България за 1999 година.

Той разкри още една новина около играча: „Има още един отбор със сериозен интерес към Неделев. За нас като клуб обаче приоритет ще бъде офертата на Тотнъм. Дай Боже да дойде реална и добра оферта за нас, като клуб и добра за Тошко, за да може да излезе в чужбина и да се развива. Тук искам да кажа нещо много важно – трансферът на Неделев не е на всяка цена за Ботев. Ние не зависим от продажбата на Неделев, защото нашият собственик е осигурил добре финансово отбора. Едва ли в нашия клуб има човек, който да има нещо против този трансфер да се осъществи!”

„Щом от Тотнъм са наблюдавали Неделев и щом са ни поканили на преговори, значи е готов да заиграе в Англия. Хората виждат нещо в него. Да се надяваме ако отиде в Англия да се адаптира, да се развие и да заиграе. Все пак затова искат да го вземат – за да играе. Мениджърът, който движи нещата около този трансфер е разговарял няколко пъти с хората от Тотнъм и те са казали, че има възможност да заиграе в Англия. Затова и пътувах до Лондон”, завърши Александър Александров, коментирайки информациите, че Неделев не може да заиграе в Англия заради липсата на мачове за националния отбор.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker