Ботев ПловдивФутбол

Самуилов с изявление: Строителните дейности на ст.”Христо Ботев” ще се случат по план

Собственикът на ПФК Ботев Пловдив Георги Самуилов направи официално изявление относно ситуацията със стадион “Христо Ботев”.

Реакцията на бизнесмена явно е породена от вчерашното изказване на Славчо Атанасов, който се изцепи, че има “няколко препъникамъка” със съоръжението и че Самуилов чака новия кмет на Пловдив, за да ги реши.

Ето какво се казва в официалното изявление на собственика на ПФК Ботев:

Името на “ПФК Ботев“ АД предизвиква ежедневно многобройни спекулации. Вчера, за пореден път, бяхме замесени в тема с висока обществена чувствителност и политически оттенък. Поради което се чувствам длъжен да отговоря.

Работя прекрасно с настоящата администрация на град Пловдив и подновяването на строителните дейности на стадион “Христо Ботев” ще се случи по план благодарение на съвместните ни усилия. В момента се довършва актуализацията на техническият проект и количествено-стойностната сметка и се провежда конкурс за избор на изпълнител на строително-монтажните дейности.

Футболен клуб Ботев (Пловдив) е спортно дружество, създадено от и за нашите фенове. Всичките ни действия имат за цел подобряване на материалната база, развитие на детско-юношеската школа, изповядване на основни човешки ценности и феърплей.

Ние се доказваме само на футболният терен, а не на политическата сцена. Изказвам своята искрена благодарност на кмета г-н Иван Тотев и неговата администрация за разбирането и съдействието, което ни оказваха през изминалите години.

Георги Самуилов

Подобни

3 Коментара

  1. Дано най-после довършат стадиона. Град като Пловдив заслужава да има поне един стадион отговарящ на Европейските стандарти. 21-ви век сме все пак.

    1. Дано никога не го построят този стадион! Не и там където е строежа! Там не е мястото за стадион, както и да го погледне човек! И ако ще се прави стадион за пловдивчани, той трябва да е градския! Въпросният стадион е на частен клуб и никой друг няма полза от него!

      1. Братле, когато колежа е строен, Пловдив е бил много по-малък град и за това сега се е озовал в центъра, защото всичко се е застроило около него. Стамфорд бридж в Лондон е буквално измежду жилищните сгради. И да, би било прекрасно да се направят стадион Пловдив, стадион Локомотив и стадион Христо Ботев! В момента на дневен ред е Христо Ботев, така че за другите ще чакаме и ще се надяваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker