Ботев ПловдивТрибуна Пловдив TVФутбол

Самуилов: Обичам Ботев, искаме отбора в челните места

Мнението на новите собственици на Ботев Пловдив Румен Чандъров и Георги Самуилов за бъдещето на тима, за плановете относно стадион “Христо Ботев” и мечтите си.

“Искаме Ботев да е на челните места в класирането. Проектът Ботев е много сериозен и изисква много внимание. Времето ще покаже какво ще постигнем. Проектът е много голям. Ще положим много голямо усилие тимът да е напред в класирането”, коментира Георги Самуилов.

“Аз имам един клуб в София, не съм от вчера във футбола, може би лятото ме запали г-н Палийски. Аз съм си южняк по принцип, Ботев е като Левски и ЦСКА. Даже искам да е още по-голям. Запали ме идеята за един нов стадион, да го направим като бизнес, ние да се наслаждаваме, хората да се наслаждават. Това може да стане като имаме и голяма фенска маса, и дом където да бъдат хората”, коментира Румен Чандъров.

“Аз съм фен на Ботев, от малък съм фен на отбора, обичам го този клуб, има и предизвикателство, ходил съм на мачове, стадиони”, допълни Самуилов.

“Имаме визия и концепция как ще изглежда клуба. Когато има ясна концепция нещата ще бъдат разпределени вътре”, каза още Чандъров.

“Ботев извървя един тежък период, в момента и предишния сезон. Всичко ще бъде постепенно, не очаквайте резки промени в клуба, Ботев трябва да се развива напред”, допълни Георги Самуилов.

“Не влизаме в този бизнес да се презентираме, ние сме си фенове, обичаме играта”, каза Чандъров.

“Искаме да предложим добър продукт. Трябва да дадем един добър пример при управлението на Ботев. Футболът не е по-различен от бизнеса. Всичко е въпрос на време. Трябва да има диалог”, допълни Самуилов.

“Имаме интерес всички български клубове да са силни, за да има и добър футбол. Зад всеки силен отбор, стои един силен човек, двама или трима. Христо Крушарски не го познавам лично, но имам добри впечатления”, отговори Чандъров на въпрос дали познава собственика на Локомотив Пловдив Христо Крушарски.

Gong.bg

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker