бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Локомотив (Пд) чака трио бразилци още през април!

Престоят на собственика на Локомотив (Пд) Христо Крушарски в Бразилия е на път да се превърне в успешен не само от гледна точка на бизнеса, но и от тази на футбола. TribunaPlovdiv.bg научи, че на бизнесмена е отправено предложение да вземе на проби трима бразилски футболисти.

Ясно е, че става въпрос за млади играчи до 22-годишна възраст, преминали през отбори и от местните Първа и Втора дивизия. Офертата до Крушарски е въпросните таланти да пристигнат в Пловдив и да изкарат 3-месечни проби при черно-белите, след което да се вземе решение дали да бъдат привлечени на Лаута, разбра още TribunaPlovdiv.bg.

Финансовият благодетел на смърфовете вече е запознал с предложението спортно-техническото ръководство на клуба. Чака се зелена светлина от треньора Едуард Ераносян, който ще реши дали на Лаута да се възползват от открилата се възможност да се подсилят с футболисти от страната на кафето.

„Вчера споменах за бразилците пред треньора ни. Ако Ераносян е съгласен да ги пробва, може футболистите да пристигнат още следващия месец.

В Бразилия ми предложиха да ни ги изпратят за тримесечни проби. Ако треньорският ни щаб прецени, може да ги отпрати и много по-рано или да ги тества и по-дълго, колкото е нужно. Аз ще поема само храната и пътните на тримата футболисти, които евентуално ще пристигнат на проби в отбора. Предложението ми го отправиха, докато бях в град Масейо, Северна Бразилия”, коментира пред TribunaPlovdiv.bg Христо Крушарски.

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker