бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Само в TribunaPlovdiv.bg: Гонзо иска Котев на Тича

Черно море желае да си върне Кирил Котев , научи TribunaPlovdiv.bg.

Треньорът на варненци Георги Иванов – Гонзо желае 35-годишният защитник отново да облече екипа на моряците. Котев става свободен агент, след като от Лаута в крайна сметка решиха да не удължават договора му с клуба.

Затова пречки от морската ни столица да опитват отново да го прикоткат на стадион Тича. По наша непотвърдена официално информация от Черно море вече са опипали почвата около привличането на Котев. Той ще е свободен агент и съвсем спокойно може да отиде да играе под ръководството на Георги Иванов.

Гонзо, който е бивш кадър на черно-белите, цени изключително високо качествата на шампиона с Локо от сезон 2003/4. Въпреки че вече е на 35 години, Котев продължава да е един от най-стабилните защитници, подвизаващи се в родния шампионат.

Той игра за моряците през периода от 2013 – 2015-а год. Опитният бранител запази отлични взаимоотношения и със шефовете на варненци. В края на престоя му на „Тича”, когато предстоеше финалът за Купата на България срещу Левски, Котев преглътна горчив хап. Тогавашният треньор на отбора Никола Спасов го извади от състава, а Черно море триумфира с трофея.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker