Локомотив ПловдивФутбол

Само в Tribunaplovdiv.bg: Агентът на Бонучи души около Хамуд!

Изгряващата звезда на Локомотив (Пд) Ияд Хамуд не спира да приковава погледите към себе си. 15-годишният суперталант е попаднал в полезрението на мениджърска агенция с добри позиции в Италия.

TribunaPlovdiv.bg научи, че тя представлява и се грижи за интересите на защотника на Ювентус Леонардо Бонучи – един от най-добрите на своя пост в световен план.

По наша непотвърдена официално информация интересът към Хамуд датира още от преди Нова година. Техен агент следи под лупа изявите на 15-годишния нападател.

Според запознати идеята е Ияд да бъде предложен на някой отбор от Апенините. Обичайната практика е млади играчи като него да бъдат лансирани пред клубове, подвизаващи се в Серия Б или Лига Про.

При евентуална бъдеща покана за проби, се очаква тя да бъде изпратена до Локомотив (Пд), след което ще се преценява дали да бъде приета. През тази зима треньорът на “черно-белите” Едуард Ераносян отказа да пусне Хамуд на тестове в английския Мидълзбро.

Талантът с ливански корени вече изкара проби в английските Арсенал, Стоук Сити и Шефилд Уендзи. Миналото лято Ияд изигра няколко успешни мача за “кукумявките”, като реализира и попадения.

Шефовете на тима от Чемпиъншип веднага задействаха план за привличането му, но от Лаута на този етап не смятат да изпускат диаманта си, който още се нуждае от шлифоване.

По информация на TribunaPlovdiv.bg в Локо (Пд) искат да задържат Хамуд колкото се може по-дълго, за да успеят да доразвият напълно безспорния му футболен талант. Неслучайно той се превърна в най-младия дебютант в пловдивското дерби, като излезе на “Лаута” само на 15 години и почти 4 месеца.

Малко не му достигна, за да стане №1 в историята на българския футбол. Според запознати дори и собственикът на Локо (Пд) Христо Крушарски е на мнение, че все още е твърде рано Хамуд да заиграе в чужбина.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker