бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Ръководството на Локомотив: Атаките от страна на три медии, ни карат да си мислим за целенасочена атака срещу клуба

Официалният сайт на Локомотив излезе с декларация против три медии “7 Дни Спорт”, “Меридиан Мач” и “Дон Балон”. Ръководството на клуба осъжда публикуваните в последните месеци от въпросните медии информации за състоянието на отбора.

Уважаеми журналисти,

Напоследък зачестиха “сензационните” статии, целящи да уронят престижа и доброто име на Локомотив Пловдив. За да бъдем конкретни, става въпрос за материалите във вестниците “7 Дни Спорт”, “Меридиан Мач” и онлайн изданието на “Дон Балон”. Откровените лъжи, които бяха публикувани в тези три медии последните седмици, дават повод за притеснение и ни карат да си мислим, че става въпрос за целенасочена атака срещу новия, прозрачен и честен модел на управление, който се опитваме да наложим в Локомотив Пловдив.

Силно се надяваме редакторите на гореспоменатите медии да обърнат внимание на журналистическите си колективи, защото статиите, че Мартин Камбуров взима 15 000 лева заплата, че най-големият спонсор на Локомотив е дал 50 евро и че, едва ли не, клубът е разследван за черно тото, са абсолютна лъжа. Тъй като тези статии (защо ли) не са подписани, а са публикувани като анонимни, ги намираме за нарушаващи етичния кодекс на българските журналисти и недостойни за изданията, позволили публикуването им, а не само за отделни автори.

За финал, желаем да Ви информираме, че при следващо публикуване на подобен род лъжливи “новини”, целящи единствено да навредят на клуба, ръководството на Локомотив Пловдив, ще вземем всички възможни правни мерки срещу авторите на тези материали. Локомотив Пловдив е прецедент във футболната история на България и е единственият клуб в А група, който се издържа изцяло от фенове и спонсори. Смятаме, че това е бъдещето на футбола в страната ни и всеки един подобен опит за вкарване на честност, прозрачност и чистота в родния спорт трябва да бъде адмириран, а не обсипван с лъжи от анонимни “журналисти”.

Локомотив Пловдив 1926

lokomotivpd.com

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker