бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Ръководството на Ботев (Пд) с дълго обръщение към всички бултраси: Нас ни боли за ст. „Христо Ботев” не по-малко от вас!

Уважаеми Ботевисти,

Още от зародиша на идеята ни за изваждане на „Ботев” от изключително драматичната ситуация, в която бе изпаднал в началото на лятото на 2015 г., далеч преди да започнем ефективно финансиране и оперативното си управление, основен приоритет за нас бе завършването на ст. „Христо Ботев”. Далеч преди да бъдат придобити акциите на ПФК „Ботев” ние бяхме наясно, коя е голямата ни цел и наша главна задача. Основният мотив да оглавим голямото и взискателно „жълто-черно” семейство бе именно този – да го върнем в неговия дом.

От първия ни ден в Клуба бяха предприети необходимите стъпки по дългия и неравен път, който трябва да извървим, за да видим „Колежа” завършен. Ангажиран бе екип от специалисти, който в последните месеци извърши огромен обем предварителна работа, след която вече е ясен пътят, който води до завършването на стадиона. Както обещахме през месец май, правим всичко възможно това да се случи до края на годината и ще продължим, докато не видим новия „Христо Ботев” пълен и оцветен жълто и черно.

Тук е мястото да заявим, че считаме за деструктивен начин за комуникация воденето на публичен диалог чрез декларации, по каквато и да е тема. Показали сме, че можем да водим диалог с всички – от висши институции, до редови футболни запалянковци. Няма да молим за доверие никого, това никога не е било наша самоцел. Доверие се печели с работа и резултати. Вярвайки в това, ще продължим да следваме начертания план и да се приближаваме до изпълнението на нашата цел. Без значение на какви атаки сме подложени и без значение дали те идват от свои или чужди.

Нас ни боли за ст. „Христо Ботев” не по-малко от всеки един Ботевист. Затова считаме за спекулативно твърдението, че е съсипан терен за 750 хил. лв. Тук става въпрос за подмяна единствено и само на тревното покритие. Всички останали елементи, които включва един терен – отоплителна, дренажна и поливна система – нямат нужда от рехабилитация.

Рискът, че тревното покритие ще има нужда от подмяна след завършване на строителните работи е оценен и съществува още от самото начало на реконструкцията. Единственият начин да бъде тревната настилка в перфектно състояние след окончателното приключване на работата по строежа е теренът да бъде презасят или зачимен. Поддържането му на този етап би бил компромис с неговото качество и в крайна сметка икономически нерентабилно, тъй като необходимите за това средства биха били повече, отколкото цялостното подновяване на тревната настилка, а разликата в качеството – несравнима. За нас е важно след завършването си стадионът да изглежда така, както в мечтите на всеки един Ботевист.

Вярваме в добрия и градивен диалог!

Вярваме, че съединението прави силата!

Вярваме, че ще достигнем до крайната цел заедно, вървейки ръка за ръка!

Ръководството на ПФК “Ботев” АД

Източник: botevplovdiv.bg

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker