ДюшЛокомотив ПловдивФутбол

“Рефан” и Валери Божинов закупиха нова екипировка за ДЮШ-а на Локо

Новите комплекти анцузи, предвидени за тренировки вече са на Лаута. От днес те ще бъдат раздавани на всички деца от ДЮШ, като за целта няма да бъдат събирани пари, съобщава “Лпортала”. Изработката им е обезпечена с помощта на българският футболист Валери Божинов, който също стана съпричастен с инициативата “Бъдеще за Локомотив”, в която активно участва и козметична компания „Рефан”.

Качеството на новите анцузи е достатъчно добро, за да се превърнат дори в официално спортно облекло за подрастващите на Лаута, които преди няколко седмици закупиха такова на символична цена. В крайна сметка треньорите разполагат с 2 броя и модела облекла и сами ще преценяват с кои ще тренират възпитаниците им. Най-важното е, че от днес никой от школата на Локомотив няма да има оправдание, ако не носи облекло с клубната емблема до сърцето си.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker