бетано най-добър сайт за слот игри
ФК РаковскиФутбол

Раковски отново със силен мач навън, измъкна точка от Добруджа

Раковски записа поредната си много силна среща като гост. “Кръстоносците” направиха 2:2 при гостуването си на Добруджа в Добрич.

Николай Павлов откри в 30-та минута, след като се възползва от неразбирателство между Николай Христозов и вратаря Александър Конов и на опразнената врата реализира за 1:0.

Добруджа натисна сериозно своя опонент и в 58-та минута изравни. Кристиян Димитров центрира, а топката се отклони от играч на Раковски и резултатът беше изравнен.

В 75-та минута домакините стигнаха до пълен обрат. Иван Цачев беше фаулиран в пеналта и беше отсъдена дузпа, която Симеон Симеонов реализира за 2:1.

В добавеното време Раковски измъкна точката. Сашо Лачев от воле посрещна топка, която беше изчистена лошо от играч на Добруджа. Топката срещна десния страничен стълб и влетя в мрежата на Конов за 2:2.

В класирането Раковски е 12-ти с 22 точки, с равни точки с 11-ия Дунав и 10-ия Витоша Бистрица, който е на спасителната позиция.

Добруджа е трети с 35 точки вече на само две точки от Хасково, който загуби от Пирин Разлог като гост.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker