Ботев ПловдивФутбол

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Лазар Марин подписва нов договор с Ботев (Пд) в началото на следващата седмица

Левият бек на Ботев (Пд) Лазар Марин ще преподпише своя договор с Ботев (Пд) в началото на следващата седмица, научи TribunaPlovdiv.bg.

Въпреки че от клуба бяха предложили нов контракт на играча, двете страни се разминаваха в своите искания в последните дни. Именно неподновяването на договора попречи на Марин да замине със своите съотборници миналата сряда на лагера във Велинград.

Все пак обаче бранителят е пожелал да продължи кариерата си в отбора, с който преди година вдигна Купата и Суперкупата на България. Марин ще се присъедини към основната група на Николай Киров във Велинград веднага, след като поднови своя договор.

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiite

По всяка вероятност контрактът си ще актуализира и другият краен бранител Филип Филипов.

Очаква се в края на следващата седмица претърпелият операция на глезена Стивън Петков също да може да започне да тренира наравно със своите съиграчи. Той също не замина за лагера във Велинград по план.

Без Марин и Стивън Ботев (Пд) заминава за Велинград

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker