бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Първо в TribunaPlovdiv.bg: Ботев не картотекира Хамза, Доре и Вандер за Лига Европа

Нападателите на Ботев Хамза Юнес и Феребори Доре, както и бразилецът Вандер Виейра не бяха картотекирани от клуба за 1-ия предварителен кръг от Лига Европа срещу Либертас Сан Марино. Като УЕФА оповести състава на Ботев за мача срещу Либертас на 3 юли.

Отсъствието на тримата може да бъде обяснено по два начина:

С евентуални техни трансфери. Хамза е в Тунис да оправя документи, а Доре и Вандер днес играха само по полувреме срещу дублиращия отбор и не взеха участие в контролата вчера срещу Хасково вчера на представянето на отбора. Хамза и Доре са силно желани от румънски и турски отбори, като Ботев може да прибере около 2 милиона евро или повече за дуото. Вандер пък беше желан от казахстанския Иртиш, но интерес към него имаше и от други отбори.

Не е изключено Любослав Пенев е да е сметнал, че тримата имат нужда от по-дълга почивка и да ги картотекира в следващия кръг. Хамза и Доре изкараха много малка част от подготовката с Ботев заради ангажименти с националния отбор и това може да е причината да са извън състава.

Освен отсъствието на Дорe, Хамза и Вандер други основни играчи не липсват в списъка. Впечатление прави, че сред картотекираните е и младият Боримир Карамфилов, който се представи много силно днес срещу в контролата срещу първия отбор. Младокът игра за дублиращия отбор на Ботев в днешната контрола. Без картотеки на този етап останаха и още няколко младока Лазар Марин, Владимир Айтов и Станислав Дрянов и тримата могат да бъдат повикани за европейското първенство до 19 години, като Дрянов със сигурност ще попадне в състава и ще пропусне и евентуалните срещи срещу Санкт Пьолтен.

Припомняме, че ден преди срещата може да се правят промени, а промени може да има и след всеки следващ двубой.

Ето и състава на Ботев:

uefa botev

uefa botev1

uefa botev2

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker