Ботев ПловдивФутбол

Първо в TP: Съдят Ботев за 110 бона!

Ботев (Пд) може да бъде даден на съд за 110 хил. лв., разбра TribunaPlovdiv.bg. Става въпрос за дълг на канарчетата към Черноморец (Бс). Той е за подпаления стадион “Лазур”, по време на финала за Купата на България между “канарчетата” и Лудогорец.

Черноморец все още чакат пари от пловдивския Ботев, разкриха хора от клуба. Феновете на „канарчетата“ нанесоха серизни щети на ст. „Лазур“, по време на финала за Купата на България между пловдивчани и Лудогорец. Тогава бултрасите обсипаха стадиона с горящи факли, които възпламениха хартиени ленти, а пожарът обхвана LED системата на стадиона. Ръководството на „жълто-черните“ бе задължено да плати на колегите си от Черноморец за щетите. Феновете също така изпочупиха множество седалки, а също така събориха част от загражденията. С днешна дата не са платени задължения на стойност 110 хил. лв. Възможно е тази сума да бъде запорирана на Ботев от TV правата, които имат да получават. Ако обаче и това не стани, бургазлии са твърдо решени да си търсят парите по съдебен път.

САМО В TRIBUNAPLOVDIV.BG: ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО: Вижте кой причини пожара на „Лазур“

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

7 Коментара

  1. Новината, статията или както искате наречете този материал е много измислена. Всички видяха че лед системата на “Лазур” работи, всичко е възстановено, е след последния финал пак беше разрушено. Когато искате да бъдете оригинални, дайте мнението на хора от клубовете а не хвърляйте само думи в празното! тазеи тема се върти като стара грамофонна плоча на “Балкантон”.

  2. Много измислена новина. Лед системата беше поправена от лицензирана фирма. После бяха казали, че има проблем, но не пускат хора от фирмата да видят какъв е проблема. Някои май искат два пъти да се плати. От друга страна пък като гледам в кой сайт е новината и…

    1. Леко бронзар, да не дойдем в изгрив да ти порнем трътката. Мюсюлманин прост.

      1. Мангал столипиновски, в изгрИв най-много да си видиш родата. За поренето на трътки ще ви разкажат вашите пласьори Сюрен и Явор като излезнат от панделата. А ти най-много да порнеш твоята, докато се напъваш в тоалетната.

    1. Кво ще обжалваш бе мангал все едно да открадеш кабели полицията да те хване и ти да обжалваш.Вие жълтите лепилари сте толкова зле че когато и да ви ритаме фасоните из града все ще е малко

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker