Ботев ПловдивЛевски СофияЛокомотив ПловдивПърва ЛигаФутболЦСКА София
ЕКСКЛУЗИВНО

Първа лига завършва след 2 мача, а Купата на България завършва с “финалната четворка”?

Вицепрезидентът на БФС Атанас Фурнаджиев говори пред предаването ”Арена Спорт” по БНТ, че първенството ни може да приключи след изиграването на следващите два кръга от редовния сезон.

Така ще се наложи плейофите да бъдат премахнати, а Купата на България да се изиграе във формат финалната четворка.

Всичко това ще се случи, ако пандемията от коронавируса продължи в следващите месеци.

„Обсъждаме, зависи кога ще бъде овладяна ситуацията. От изключителна важност е тази епидемия да бъде спряна навреме. Ако се справим до 13 април, има вариант първенството да продължи и да завърши в цялост, може би някъде до 10 юни. Но това зависи от хората, доколко дисциплинирани ще бъдат българите. Рано е да се каже, най-важното в момента е здравето на хората.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Форматът ни облагодетелства, тъй като има още два кръга до приключване на редовния шампионат. Ако положението се удължи и след 13 април, примерно до средата на май, вариантът е да се доиграят само тези два кръга и на база на това класиране да се опредеш крайното класиране. Зависи от начина на протичане на ситуацията.“

Относно предстоящата във вторник дистанционна среща с представители на всички федерации на УЕФА, Фурнаджиев заяви: „Във вторник има телеконференция с всички 55 държави на УЕФА, ще бъдат обсъждани всички варианти. Единият е така наречената финална четворка, тя е вариант и за Купата на България.“

tribunasofia

Вицепрезидентът е категоричен, че европейското няма да се проведе през юни. „Смятам, че баражът с Унгария в края на този месец няма да се състои на 99%“, каза Фурнаджиев.

https://www.tribunaplovdiv.bg/1000-лв-начален-онлайн-казино-бонус-от-efbet-де/

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker