Локомотив ПловдивТопФутбол

ПФК Локомотив излезе с остра позиция относно измененията в закона за хазарта

ПФК Локомотив (Пловдив) излезе с остра позиция във връзка с измененията в закона за хазарта внесен в Народното събрание от Валери Симеонов.

TribunaPlovdiv.bg публикува официалната позиция на “смърфовете” без редакторска намеса:

Във връзка със Законопроект за изменение и допълнение на Закона за хазарта, номер 054-01-50, внесен в Народното събрание на 04.06.2020г. от Валери Симеонов ръководството на ПФК Локомотив Пловдив изразява следната позиция:

В разпоредбата на параграф 1 на законопроекта се предлага създаване на ал. 4 и чл. 4 от Закона за хазарта, съгласно която хазартни игри в игрално казино и/или игри с игрални автомати се организират само в хотели с категория пет звезди, в курортни комплекси и населени места съгласно приложението към закона, както и в територии и населени места, отстоящи на не повече от 20 км от шосейните, железопътните, морските и речните гранично-пропусквателни пунктове.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁До 300 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁 50 БЕЗПЛАТНИ ЗАВЪРТАНИЯ ЗА НОВ КЛИЕНТ🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁До 550 лв. Бонус нов Клиент за Спорт🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Приемането на тази разпоредба би довело до затварянето на всички игрални зали и съответно до преустановяването на тяхната дейност. Всеизвестно е, че организаторите на хазартни игри са основни рекламодатели и спонсори на много български спортни клубове, в това число и на ПФК Локомотив Пловдив. Предоставените от страна на хазартните организатори във връзка с рекламните и спонсорски договори средства са задължителен елемент за съществуването на клуба, поддържане на спортната база и за постигане на високи спорни резултати от страна на спортистите ни.

Тази редакция на Закона за хазарта неимоверно ще доведе до спиране на приходите за клуба от основния източник на средства. Отпадане на тези приход поставя под въпрос издръжката на клуба, спортистите му и респективно неговото бъдещо съществуване. В случай, че се допусне лишаването ни от тези средства за нас възникват сериозни притеснения за бъдещето на спортния ни клуб.

През изминалата 2019 година Локомотив триумфира с Купата на България, игра финал за Суперкупата и остави отлично впечатление с изявите си в Лига Европа срещу Спартак (Търнава) и Страсбург. През тази година “черно-белите” имат шанс да защитят Купата и да играят отново на европейската сцена.

tribunasofia

За Футболист №1 на България за 2019 пък бе избран капитанът на Локомотив Димитър Илиев.

Надяваме се, че законопроектът ще бъде преразгледан и ще бъде взето правилното решение в името на българския спорт.

С уважение,

Ръководството на ПФК Локомотив Пловдив

https://www.tribunaplovdiv.bg/bwin-оферта-до-100-лв-без-никакъв-риск/?fbclid=IwAR12xiy-GaOscFu5XSQIJPo7hnU0-drs9T34bVrE4-QBkrsXQ6DHblF87e0

Не изпускай нито една новина за твоя любим отбор! Научавай новините пръв с TribunaPlovdiv.bg. Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще виждаш новините ни веднага след публикуването им:

https://www.tribunaplovdiv.bg/депозирай-бързо-и-лесно-в-bet365-вече-и-без-к/

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker