Други спортовеСнукър

Пуснаха билетите за мега сблъсъка Селби – О’Съливан

Днес стартира продажбата на билети за голямото снукър събитие в Пловдив. На 1 октомври петкратният световен шампион Рони О‘Съливан ще се изправи срещу световния номер 1 Марк Селби в зала „Колодрума“.

Световните снукър звезди ще стъпят за първи път в Пловдив, където ги очакват много фенове. Преди няколко дни бяха пуснати в продажба и билетите за събитието в София, което ще бъде ден по-рано – на 30 септември в зала „Универсиада“.

Цените на билетите са между 40 и 150 лева. Пропуски за двете събития може да закупите от сайта и партньорската мрежа на Eventim.

Двубоите ще бъдат част от новите серии Eleven 30. При тях се играе във формат 6 от 11 фрейма, при разрешени максимално 30 секунди за удар. Новият формат Eleven 30 е много атрактивен и динамичен и се очаква с огромен интерес от всички снукър фенове. Рони О‘Съливан и Джъд Тръмп ще открият първите срещи от сериите с поредица мачове в началото на юни. В България обаче Ракетата за първи път ще се изправи срещу Марк Селби в този формат.

Интересното е, че Рони е смятан за най-бързия играч в света на снукъра, който държи рекорда за най-бърз максимален брейк за 5 минути и 20 секунди. От друга страна Марк Селби е известен с по-малко атрактивния си стил, но пък безупречен при изграждането на брейкове с по-малко рискове.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker