бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивДербито на ПловдивФутбол

Проявява ли двоен аршин Дисциплинарната комисия?

След като се запозна с наказанията, които Дисциплинарната комисия (ДК) към БФС наложи след срещите от 26-ия кръг в “А” група, ръководството на ПФК Ботев има следните въпроси към членовете на комисията:

1. Защо ДК наказва Ботев с лишаване от домакинство за удар с предмет /бутилка минерална вода/ по длъжностно лице, какъвто в този мач бе треньорът Стефан Генов, а в същото време и за същото провинение – удар на длъжностно лице с предмет  /седалка/, отборът на ЦСКА е наказан с предупреждение за лишаване от домакинство?

2. Защо ДК наказва отново с предупреждение Левски, след като този клуб вече има предупреждения от Дисциплинарната комисия през настоящия сезон? Можем ли да наречем всичко това проява на двоен аршин от страна на комисията?

3. Защо треньорът на Левски Антони Здравков не е наказан от Дисциплинарната комисия, след като от записа на телевизионното излъчване на мача ЦСКА – Левски се вижда ясно, че именно той е изгонен от главния съдия Георги Кабаков? Пропуснал ли е реферът да опише случая в доклада си след мача и защо?

Източник: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

  1. Тука са доста прави. Гледах само траги-комедията от “Вечното дерби” и мога да ти кажа, че ако ние бяхме направили това в Пловдив отивахме на 3 мача наказание. БФС си глези шопските отрочета, а Ботев не ги наказват често, за това и се оплакват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker