Локомотив ПловдивФутбол

Продължават тестовете на конгоанец, “смърфовете” подписват с вратар

Треньорът на Локо Пд Александър Станков ще даде шанс на конгоанския нападател Жуниор Мпиа Мапуку и през тази седмица да опита да си извоюва договор с пловдивчани. 24-годишният африканец стартира пробите си на Лаута от миналия вторник. Заедно с него оттогава се готви и талантливият вратар на третодивизионния Спартак Пд Александър Витанов. До края на седмицата голкийпърът ще подпише официален договор с черно-белите.
– Треньорският щаб ще продължи да тества Мапуку, а знаете, че той е играч извън ЕС и ще трябва да му се извади и работна виза. А това е допълнителен проблем. Затова качествата му трябва да бъдат преценени много внимателно. С Витанов ще подпишем договор в близките дни, след като бъдат изгладени и изчистени всички неща”, обясни пред „7 дни спорт” спортно-техническият директор на Локо Пд Методи Стойнев.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker