бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

Проблемът на Ботев е късата скамейка

Ботев записа две поредни загуби, но страшното не е са загубите, а играта на отбора. В мача срещу Локомотив София отборът загуби заради безумни грешки в защитата и отново стария проблем не може да бъдат вкарани доста чисти положения.

Все пак тимът вкара два гола и създаде не малко положения, които за съжаление пропиля с лека ръка. В събота обаче тимът беше трагичен нищо не работеше в отбора, а един удар в очертанията на вратата срещу Левски не говори никак добре за отбора.

Бултрасите се питат какво става с отбора, проблемът е там, че спортно-техническото ръководство на отбора подцени многото мачове през сезона, които набъбнаха на 33 от началото на юли до края на годината (23 за първенство, 6 за Лига Европа и 4 за Купата).

Играчи като Адам Стаховяк, Абел Анисе, Ромарио Кортзорг, Томаш Иршак, Борис Галчев и Сивард Спрокел достигнаха до квота 20 мача от началото на сезона още в края на октомври. Отборът разполага с група от 24 играчи, в която влизат двамата вратари Росен Андонов и Стамен Бояджиев и юношата Наско Милев (тримата с най-малко игрови минути общо 115), без тях отбора разполага с 21 играчи, а като добавим и контузените остават 18, колкото една група за мач.

Това е прекалено недостатъчно за големият брой мачове, а до края на годината остават още цели 11 срещи. С тази група тимът изкара сезона до момента. Грешката беше там, че лятото не бяха привлечени поне още 3 или 4 играчи. Eдинствено Славия има по-малко играчи от Ботев от тимовете в елита. “Белите” имат 23-ма играчи в момента, но тимът не участваше в Европа, а и миналата седмица след изгонването на Янев и Желев групата беше смалена до 23-ма състезатели.

През зимата Станимир Стоилов трябва да се подсили сериозно с нови попълнения, стига до тогава вече да не е късно!

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>>

 

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker