бетано най-добър сайт за слот игри
МарицаФК ЕвроколежФутбол

Проблеми за “колежани” преди дербито с Марица

Проблеми в защита има старши треньорът на Евроколеж Иван Петров преди утрешното дерби с Марица.

Срещата е от 14:30 часа в Оризари. От два дни основните централни защитници Георги Бъчваров и Йордан Хърков са болни и пропуснаха тренировките, съобщава официалната страница на клуба. Иван Петров заяви, че вероятността да са излекувани преди срещата, е малка.

Халфът Пейчо Янчев и защитникът Ради Трендафилов все още са контузени и няма да са в групата. Нападателят Петър Челебиев също продължава да се лекува от травма. През седмицата и други футболисти се оплакваха от различни травми, заради това и в срещата за студентското първенство срещу УХТ треньорът Иван Петров имаше само 12 здрави играчи.

Въпреки многото проблеми ще търсим победата срещу Марица. В момента те са най-добрият състав в нашата Трета лига. Излизаме и ще играем нападателен футбол. Надявам се да поздравим с успех, заяви старши треньорът на колежани Иван Петров.

Дербито от 15 кръг е поверено на съдията Даниел Краевски с помощници Георги Калудов и Лазар Лазаров от Пловдив.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker