бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Привърженици на Локомотив подкрепиха Коко Динев (декларация)

Група привърженици на Локомотив Пловдив подкрепиха президента на отбора Константин Динев с декларация и заявиха, че мнението им се разграничава сериозно от това на организираните фенове на “черно-белите”.

TribunaPlovdiv.bg публикува декларацията на ИнтелЛоко без редакторска намеса:

Локомотивци,

Декларацията на феновете от различни фракции е публично известна. Би следвало собственикът и ръководството на клуба също така публично да изразят своето отношение към тази декларация, да осведомят за перспективите пред пловдивското ЛОКО. Очаквайки това, ние, дългогодишните привърженици на тима, представяме своите по-главни виждания.

За нас декларираните квалификации за клубния бос са обидни и несправедливи. На два пъти г-н Динев спаси тима от разпадане и пропадане в непрофесионалния футбол. В началото на този шампионат малцина вярваха, че ЛОКО ще заеме място в първата седмица, като изпревари далеч по-осигурени клубове. Това е заслуга преди всичко на собственика! Заслуга е и на ръководството, на футболистите и треньорите, между които и на редицата новопривлечени екстрено и при разумни финансови условия. Особено важна е и ролята на горещо поддържащите ги привърженици. Ето защо исканията за оставка на ръководителите и безкомпромисното „Коко – вън!” са меко казано нелогични. Благодарността не е порок, момчета!

В декларацията има подмятане за евентуално „регистриране на ново, необременено дружество с чисто начало”. Какви са гаранциите, че това ново дружество ще привлече подходящи и с възможности собственици и акционери?! Не е ли пред очите ни съдбата на отбори от големи центрове в България – Русе, Плевен, Велико Търново, Сливен, Перник, Благоевград, на пловдивския Спартак, някогашен носител на купата и шампион?! Да припомним ли годините на изгнание на собственото ни ЛОКО?

Можем да представим и много други съображения пред радикално мислещите. Впрочем благодарение на още по-радикалните действия на част от тях нашият клуб е сред най-наказваните с парични глоби и с мачове без публика или на чужд терен.

А от собственика и от ръководството очакваме редица отговори. Защо по време на подготвителния период се достигна до резултати, възбудили подозрения? Защо детските и юношеските формации достигат до позорни загуби? Как така заради политическа дейност беше отстранен опитният Атанас Узунов и то с политически обвързани твърдения? Има ли виждания за трибуна Бесика и за спортната база?

Защо г-н Динев не установи последователни и ясни отношения с феновете? Кои са причините за настоящото му мълчание дори след разплащането на по-голяма част от задълженията към футболисти, треньори и служители? От собственика се очакват отговори за финансирането, за съхраняването и надграждането на футболната формация, за целите до края на шампионата и през следващия сезон.

Локомотивци,

Ние сме различни по произход и възраст, по професии и характери, по виждания за настоящето и бъдещето на ЛОКО. Различията обаче не трябва да водят до раздори, които неминуемо се отразяват върху цялостното поведение на любимия отбор, върху плановете на отделните футболисти. Нека сме различни, но единни!

 От членовете на ИнтелЛоко – Пловдив

Още за Локомотив от днес:

Локомотив остава без лиценз до седмица?!

Програмата на Локомотив до края на сезона

Христо Бонев: Без публиката на Локомотив отбора нямаше да го има, през май ще решим бъдещето на тима

И Лондон каза: „Коко вън, 1х2 убива феновете“ (снимки) 

Бащата на Симеон Райков купува Локо Пловдив?

Зума: Други да се махат, а не Камбуров

Феновете на Локо (Пд) събират пари за юношите

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

19 Коментара

  1. Една от малкото смислени декларации на феновете ни, която съм чел от много време. Нека се знае, че феновете на ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ не са само шепа фракции и гумени глави, които нищо никога не са изградили в живота си, а само знаят да рушат и да плюят.

    Браво на хората, които стоят зад тази декларация и въпросите, които са зададени към Коко и ръководството са точно на място също.

    Да се учат измислените комплексари и потници как се пише декларация и как се заема позиция.

    “Нека сме различни, но единни!”

  2. Какви са тези интерлоко ли интирнацианале ли?Мижитурки някакви.Много сме търпеливи и коректни и разни шматки ни се качиха на главата-

  3. Dobre neka da poglednem che ima mnogo istini v deklaraciqta!koko e prekaleno mnogo obvinqvan a nejniq burzo zabravi kato go igraeshe s koko i nasko uzunov!

  4. koko s tiq neshtasni nomera nqma da stignesh dalech. tiq putki inteloko li sa intertoto li sa shte gi iznasilim na centralnata ama edwali shte ima koi da izqde dyrwoto zashtoto tova sa izmisleni fantazii na nesushtestvuvashti hora. Takava grupa nqma, i nikoga ne e imalo na lauta.

  5. Какви са тия болни мозъци, които са я написали тая декларация бе?как не ви е срам бе хора???

      1. Ти мислиш ли ? ЗАЩО искаш да гледаш този театър?! Приятно ли ти е да гледаш уговорени мачове всеки път? Тази свиня Динев превърна Лаута в цирк а отбора в клоуни ! Вън свинята Динев заедно с всичките вие,които го подкрепяте,за да може стадиона да е пълен с истински локомотивци !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker