бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив: Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право? (декларация)

Привържениците на Локомотив Пловдив публикуваха декларация след като днес преди двубоя им с Берое стана меле между двете агитки и органите на реда.

TribunaPlovdiv.bg публикува декларацията без редакторска намеса:

Има ли закони в България, има ли демокрация, има ли право?

Днес станахме свидетели на поредното доказателство, че държава в България просто не съществува. Или поне ако съществува, то тя се ръководи не по конституцията и законите на страната ни, а по примитивните репресивни правила на хора, които би трябвало да служат на гражданското ни общество.

Ние, локомотивците не спираме да си задаваме няколко въпроса. На първо място, нормално ли е след някакъв случил се инцидент, независимо какъв е той, човек да бъде буквално извлачен от дома си в цветущо здравно състояние и закаран в пето районно полицейско управление град Пловдив където да бъде пребит като животно. Нормално ли е ЛИНЕЙКА да идва по спещност и да хоспитализира заподозрения в окръжна болница Пловдив, след което отново с белезници да бъде върнат в районното?

Според конституцията на България всеки е невинен до доказване на противното. Нормално ли родната милиция да пребива хора до състояние да трябва да бъдат хоспитализирани без съд и присъда, дори без повдигнато обвнинение.

Призоваваме всички държавни органи, които имат отношение към това България да бъде правова държава и пълноправен член на Европейския съюз да вземат отношение по това грубо и брутално погазване на човешките права.

Феновете на Локомотив и рокерите ли са най-големия проблем в държавата ни? Утре същите тези хора, които биват пребивани както и най-долните престъпници в нормалните държави не биват ще поднесът венци и цветя в Катуница, където самопровъзгласил се за цар циганин уби две български деца.

Сигурни сме, че ако призовем другите публики на футболни отбори в България те ще застанат до нас в написаното, независимо от това, че сме “врагове” нас тадиона. Защото ние може да сме противници, но вие сте противниците на правото и законността в святата ни Република!

Предстоят избори, ще започнем да гледаме и четем обещания по всички български медии. Ако не реагирате г-да политици, държавници, мислите ли, че хилядите привърженици на Локомотив и техните семейства ще гласуват за Вас и Вашите обещания?!

Фенове на Локомотив Пловдив,
Граждани на република България

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>> 

Подобни

6 Коментара

  1. Тук заставам твърдо зад вас , не може някакво тъпо ченге да бие хората по стадионите , независимо какво са направили , но каквато ни е държавата , такава ни е и полицията ! САМО БОТЕВ !

    1. Тва е идеята, всеки комплексар с палка в тая държава вече си мисли, че е недосегаем . Пускаш едно официално изявление, в което пишеш, че са те нападнали и край, това е, думата на Ханко, срещу тази на един футболен фен, който по подразбиране е виновен, щом е на стадиона…..олигофренска държава

    1. И мен ме есрам, че нямаш работа по цял ден и пишеш в сайтовете като се правиш на фен на Локомотив, ама кво да прайш – сътба, бедна еничарска душица.

      1. Ти се научи да пишеш , а относно ексцесиите….малко му е било на тоя!!! Аз заставам зад полицията….до кога лумпените ще са над законите в България??? Щом е отишал да буйнства и да вилнее, ще си понесе разбира се заслуженото. Чак тогава и ние нормалните фенове ще тръгнем по мачове. Футбола не е само за вас – лумпени!!!

        1. Глупави човеко, ти разбираш ли как функционира системата или не? Над законът е да отиде полицай за свидетел и да осъдят хора без доказателства. Над законът е и да пребиват до смърт хора по районните.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker