Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив: Г-н Динев, дойде време разделно

Привържениците на Локомотив Пловдив публикуваха във фен-сайта си ново съобщение до президента на клуба Константин Динев.

TribunaPlovdiv.bg публикува писмото без редакторска намеса:

Уважаеми Локомотивци,

Настана време разделно. Време през което трябва да стане ясно на всички хора, които носят Локомотив в сърцата си, че настъпи края на престоя на г-н Константин Динев на Лаута.

Безпрецедентното бягство на всички действащи футболисти, неплатените заплати на персонала и цялостното отношение към Локомотив накараха и най-смирените привърженици и деятели да променят позицията си и да подкрепят онази огромна част от феновете на Локомотив, които поискаха категорично г-н Динев да напусне Любимия ни клуб.

По този курс на поведение тръгнаха всички ветерани,всички клубни легенди, деятели и по умерени привърженици, като дойде моментът в който Локомотивската общност е отново обединена.

С действията си г-н Динев показа на цялата спортна общественост, че няма място на Лаута.
Разбира се в последно си интервю г-н Динев заяви, че е готов да продаде клуба и то след като неколкократно е заявявал, че за доброто на Локомотив е готов да се раздели с акциите, като ги предостави безплатно на феновете, но очевидно и това негово обещание няма да бъде спазено. Независимо от това обаче и на базата на многото лъжи на които станахме свидетели, ние отново изразяваме съмнение в заявеното от г-н Динев намерение да се раздели с акциите. Повода за това е именно липсата на посочена от него продажна цена, която е задължителен елемент от една бъдеща сделка, като се има в предвид тежкото финансово състояние на клуба. Наличието й би накарала всеки един потенциален инвеститор с реални намерения да направи своите изчисления и да вземе правилното за себе си решение. Очевидно обаче това към настоящия момент не може да се случи, освен ако г-н Динев няма намерението да предаде безплатно акциите на бъдещия собственик, както междувпрочем ги получи през пролетта на 2010г.
Именно поради това най-учтиво каним г-н Динев или лицето което ги притежава от негово име, публично да обяви условията при които би се разделил с акциите на Локомотив Пловдив.

И като човек който заявява емоционалната си обвързаност и привързаност към Локомотив Пловдив, каним публичното обявяване на условията да стане в най-кратък срок, с оглед възможността Локомотив да продължи да съществува нормално, като през новия сезон да започне да се състезава в първенството на А ПФГ.

Отказ от горното обаче ще се тълкува именно в смисъла описан в първите редове на настоящото изявление.

Фен клуб Локомотив Пловдив
NUP 1995
GMU
ОТС
The Usual Suspects
БРИГАДА ПЛОВДИВ
ГАРАТА

Oще за Локомотив:

Спрягат Георги Домусчиев за нов собственик на Локомотив?

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

5 Коментара

      1. Ас си живея там бе, ас съм шефката на всичкуту фиенуви на БутиефЪ 2010 ФорЕвро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker