бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Привържениците на Локомотив: Г-н Динев удържа на думата си

Феновете на Локомотив излязоха с единно становище около договорката си с Константин Динев да придобият контролния пакет акции на любимия си отбор. В краткото си обръщение, запалянковците признават за достойното и мъжко поведение на вече бившия благодетел на “черно-белите” и признават за стореното от него, повреме на престоя си през последните години.

TribunaPlovdiv.bg публикува пълният текст на фен-позицията без редакторска намеса: 

Акциите на Локомотив вече са у феновете, в търсене на своя нов път във футбола.
В деня, в който пътищата на клуба и Константин Динев се разделят е време и за равносметка. Предстоят трудни дни и много тежки битки. През тях винаги сме преминавали свити в юмрук.

Въпреки че бяхме единни в нежеланието си това управление да продължи, като една обичаща отбора си общност искаме да благодарим за стореното от г-н Динев в последните години. Години тежки и трудни. Години на стремително падение както във футбола, така и в цялата ни държава.
Да, различията ни са големи, но вековете отдавна са оценили, че мъжката дума, честта и достойнството са по-ценни и от злато.
Г-н Константин Динев удържа на своята дума, държа се достойно и пожела да напусне клуба с чест. Точно това заслужава уважението и благодарността ни.

Няма да подминем с лека ръка изграденото от г-н Динев през последните години. Той бе първият човек инвестирал в клубната база – изгради изкуствен терен, придаде нов облик на трибуна „Спортклуб”, ремонтира изцяло съблекалните и помещенията за представителния отбор и персонала…

Но Локомотив няма нужда от терени, ако те не раждат млади таланти с локомотивски сърца. Няма нужда и от трибуна, ако на всеки домакински мач тя не е изпълнена с хиляди, изпитващи онази неописуема магия в тежките и щастливи моменти за нашето Локо.
Няма нужда и от съблекални, ако в тях играят футболисти, които не са отделили миг от своя живот, за да прочетат онези вечни слова на Георги Божилов, гордо надвесили се над главите им преди всеки мач.
Амбицирани сме да изпълним всичко това със съдържание. Да върнем мъжката игра, дори за сметка на победите и успехите, а хората – по трибуните.

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects
Фенклуб Атланта

baner tribuna plovdiv pod statiite-2Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

2 Коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker