бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Президентът на Локомотив (Пловдив) бил недоволен от играчите

Президентът на Локомотив (Пд) Константин Динев от три дни не вдига телефона си на никого от клуба, пише „7 дни спорт“. Той е бесен от поражението от Ботев (Пд), веднага след което се прибра в Сандански. От тогава Динев не се е чувал с никого от „Лаута“. Собственикът на Локомотив очаквал отборът да вземе минимум точка от двубоя с Ботев и така да съхрани шансовете си за европейските турнири. Освен това като ръководител на „черно-белите“ Динев няма победа над Ботев и вярвал, че точно сега Локомотив можел да се възползва от кризата в тима на Станимир Стоилов. Мартин Камбуров и компания почти го бяха направили на “Васил Левски”, но отпускане в последните минути и глупост на Йордан Господинов лишиха отбора поне от точка. В същото време ръководството на Локомотив продължава традицията през настоящия сезон да пуска по-евтини билети за мачовете от турнира за Купата на България. За предстоящия четвъртфинален реванш срещу Добруджа билетите ще са с цена 7 лева за Централната трибуна и 5 лева за трибуна “Спортклуб”. Пропуските ще бъдат пуснати в продажба в деня на мача. Двубоят е в четвъртък (20 март) от 16,00 часа на стадион „Локомотив”, а първият мач между двата отбора завърши 3:0 за „черно-белите“.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

3 Коментара

  1. МНОГО СИ ПРОСТ ЛЕ ЖЪЛТУРЧИН ТАКЪВ. НИКОЙ ОТБОР ОТ 1ТА СЕДМИЦА НЕ МОЖЕ ДА ИЗПАДНЕ. ДА ВИ СА И ТЪПИТЕ СЕЛСКО НЕ ГРАДСКИ ЖЪЛТИ ТУРЦИ . УМРЕТЕ В СОБСТВЕНАТА СИ ПРОСТОТИЯ И ЖЛЪЧНА ЖЪЛТА ПОМИЯ… Д.Г.Д.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker