бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивФутбол

Предпочитаме ЧЕСТ , а не ПОДАРЪК !

„ Любовта към Ботев Пловдив никога не ще умре , заедно дори в Ада ние ще го следваме! „ ……….

Това е песента озвучаваща цял Бургас вечерта на 13 – ти август. Песента, която ще продължи да озвучава Бургас, София, Пловдив и всеки град или село, което ще е домакин на Ботев. Ехото по трибуните ще продължи вечно, защото има хора на които никога няма да им омръзне да я пеят….
Това е една от многото песни на Бултрасите, в която се пее за Любов към отбора и безрезервна подкрепа, и точно тази песен олицетворява мача за Супер купата на България.
Отборът на Вили Вуцов бе попаднал в същинския „АД”. Ад , защото от много години насам  Българският футбол се е превърнал в пародия! Той се явява „Ад” за всеки отбор дръзнал да покаже честна и мъжка игра. Ад , защото никои не може да изненада съперника или да надвие фаворита. И когато някой отбор дръзне да го направи,то всички се изправят срещу него и всеки си затваря очите .!
„А” група е като ” игра на Белот ”, но всеки знае картите на другия и развитието на играта. Така в почти всеки мач спокойно можем да разберем как ще се развие играта, когато погледнем двата отбора и съдийската комисия. Хората тотално са изгубили интерес към играта и дори много хора се чудят как има още фенове в България, които се палят и вълнуват по нашето първенство. До някаква степен те са прави! Реално какво толкова интересно е останало в Българското първенство .. нима отборите показват добра игра ? – категорично не !! Нима мачовете са равностойни ? – Не !!!  Нима са честни ? – Не !! …. Всичко се е превърнало в един филм, в който зрителят няма никакво участие освен да финансира. А нали футболът бил за хората ? –  Не, …отново НЕ !
Мачът между Ботев Пловдив и Лудогорец Разград е типичният мач, който показва колко е несправедливо и нагласено българското първенство! Както е известно съдията Николай Йорданов изгони незаслужено Александър Колев малко преди края на първата част,заради симулация, а на повторенията много ясно се вижда, че Колев е фаулиран. Поредно доказателство за този фарс е и решението на Съдийската комисия за съдбата на съдията Николай Йорданов : „.. правата на съдията ще бъдат спрени до следващото заседание на Съдийската комисия, когато представянето му ще бъде анализирано подробно… ”
Не би трябвало отбор , който има претенции да  играе в Шампионска лига да бива „бутан” по този грозен и прекалено виден начин. Лудогорец изгубиха много, защото едва ли Националният стадион ще е пак толкова пълен на мача срещу Стяуа. Те за пореден път затвърдиха мнението на повечето български фенове, че Лудогорец е съдийски отбор. Много е лесно когато имаш пари и съдиите свирят за теб, но не прави ли отбора изкуствено създаден, отбор както много други в България – без публика, без история, а сега и без чест !

А колкото до Ботев – ТЕ спечелиха! Те са победителите, защото показаха, че носят в себе си онази нотка, която държи още хората по трибуните, онази магия, която държи надеждите на хората, че българското първенство не е чак толкова лошо. Хората в жълто и черно доказаха, че са мъжкари и има още какво да покажат и че са готови за футбол, както тези на терена ,така и тези по трибуните! С песента с която започна тази статия много ясно се показва как Ботев е едно цяло, както на терена, така и на трибуните ! А Лудогорец бе по скоро едно цяло със съдията, отколкото  с „агитката „ си . Но Ботев не бива да бъде съжаляван, защото винаги е по-сладък трудният път, а те доказаха, че са готови за него!

Браво и успех на Лудогорец. И ЧЕСТИТО НА БОТЕВ ПЛОВДИВ!

’’Горди СмеСмели Смече по Ботевски Живеем! ….’’

Силвия Минкова / TribunaPlovdiv.bg

baner-tribuna-plovdiv-pod-statiiteХаресай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>

Подобни

5 Коментара

  1. ЕМА ГО КАРАИБРАХИМ АД ДАЖА ТОРСКИ ЛИРИ АД БАДИ АН СТАДИОН ЛАЗУР АН ТЕРЕМА ФОТБОЛ КИОЧЕЦИ И ТОРСКА МОСИКА ДЕЙБА К?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker