бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Предлагат футболист на Ботев на Гонзо

Нападателят Валери Домовчийски е бил предложен на Георги Иванов-Гонзо, разбра БЛИЦ.

Бившият голмайстор на “Левски” се оказва ненужен в “Ботев” (Пловдив) и не попада в сметките на Станимир Стоилов. Както вече стана ясно, Мъри набеляза попълнения от чужбина за атаката на тима и при това положение Домо “гори”. “Жълто-черните” му търсят отбор, в който да го пратят под наем, като източниците на БЛИЦ разкриха, че той вече е предложен на Гонзо да го вземе под крилото си в Черно море.

“Моряците” обаче едва ли ще могат да изпълнят високите финансови претенции на бившия нападател на “Левски”. Именно заради сериозното орязване на заплатите във варненския клуб, от “Тича” си тръгнаха голяма част от основните футболисти. Гонзо се нуждае от попълнения във всяка линия. 27-годишният Домовчийски би му свършил работа в атака.

Вариантът нападателят да се озове при “моряците” е “Ботев” (Пловдив) да продължи да му плаща заплатата, или поне част от нея, тъй като на “Тича” немогат изцяло да изпълнят исканията му.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker