бетано най-добър сайт за слот игри
Анализи и коментариБотев ПловдивДербито на ПловдивЛокомотив ПловдивСтатистикаФутбол

Преди дербито: 9 от Локомотив и 4 от Ботев с шанс да дебютират в дербито

От днес TribunaPlovdiv.bg започва да Ви представя интересни статии свързани с Пловдивското дерби между Локомотив и Ботев в неделя. Днес ще ви представим колко играчи имат шанс да дебютират в дербито в рубриката “Преди дербито”.

От страна на Ботев с шанс да направят дебют в дербито имат 4-ма играчи, това са вторият вратар Росен Андонов, защитниците Елведин Джинич и Филип Филипов и нападателят Валери Домовчийски.

Цели 9 играчи пък могат да направят дебюта си в дербито на Пловдив за Локомотив. Вратарят Божидар Стойчев, защитниците Асен Георгиев, Константинос Казнаферис и Руслан Куанг халфовете Аймен Белаид, Тижани Белаид,  Стелиос Илиадис, и нападателите Станко Йовчев и Крис Гади. От състава на Локомотив има и 10-ти играч, който не е играл до сега в дербито – Ивайло Димитров, но той все още се възстановява, след като счупи крака си в края на миналия сезон.

От 9-та играчи 5 пристигнаха в Локомотив след първото дерби между двата тима на 14 септември. Гърците Константинос Казнаферис и Стелиос Илиадис подписаха с клуба малко преди дербито, но не попаднаха в групата за двубоя, а братята Аймен и Тижани Белаид и Крис Гади дойдоха в клуба по-късно.

Двама играчи, които играха за Локомотив в дербито през септември, спечелено с 2:0 от Ботев вече не са част от клуба, това са Габриел До Кармо и Флавио Паулиньо, първият игра като титуляр, а вторият влезе през втората част.

От Ботев всички, които взеха участие в двубоя през есента са в отбора.

Статистиката е направена от екипа на TribunaPlovdiv.bg и използването и без изричното разрешение на екипа не е позволено!

[textmarker color=”C24000″]ОЩЕ ОТ “ПРЕДИ ДЕРБИТО”[/textmarker]

Преди дербито: Рекорден брой чужденци в Пловдивското дерби

Преди дербито: Две Пловдивски дербита през декември и две ремита

Преди дербито: Само трима от настоящите играчи на Ботев и Локомотив са се разписвали в Пловдивското дерби

Преди дербито: Тримата най-стари и най-млади играчи в Пловдивското дерби

Следи всичко около Дербито на България с TribunaPlovdiv.bg.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker