Ботев ПловдивФутбол

Потвърдено: Цветомир Панов пропуска три двубоя за Ботев (Пд)!

Защитникът на “Ботев” Цветомир Панов ще отсъства в следващите три двубоя на тима, съобщава официалният сайт на “жълто-черните” и така потвръждава новината на TribunaPlovdiv.bg отпреди три дни.

Десният бек получи травма на задния бедрен мускул по време на срещата с “Черно море” и напусна принудително терена още в средата на първото полувреме.

Медицинският преглед показа разкъсване на мускулни влакна, което означава, че Панов ще пропусне предстоящите преди прекъсването в първенството мачове с “Нефтохимик” за Купата на България, и “Левски” и “Монтана” за първенството.

Ако лечението премине по план Цветомир Панов трябва да бъде на линия за градското дерби срещу “Локомотив” на 20 ноември.

Треньорът на “Ботев” Николай Киров има сериозни кадрови проблеми преди срещата с бургазлии в четвъртък. Освен от Панов, наставникът на “канарчетата” ще бъде лишен още от услугите на наказания Даниел Златков, а под въпрос за мача е Крум Стоянов, който пропусна заниманието на тима в понеделник заради мускулна травма в бедрото.

Киров не може да разчита и на трайноконтузените Фелипе Бризола и Лъчезар Балтанов.

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker