бетано най-добър сайт за слот игри
Локомотив ПловдивФутбол

Полицията отказа да охранява Локомотив – Левски

Полицията отказва да охранява мача на Локомотив (Пд)-Левски от 31-ия кръг на “А” група на 22 май. Това съобщиха от пловдивския клуб, която е домакин на двубоя. “Черно-белите” са натрупали дълг към органите на реда в размер на 30 000 лева.

Поради тази причина от ОД МВР са заявили, че няма да пратят свои служители да пазят реда по време на срещата. Ако това стане мачът ще се провали и “черно-белите” ще отнесат служебна загуба. Председателят на сдружението “Обединение за Локомотив” Николай Неделчев, което се очаква да поеме собствеността и управлението на клуба каза, че още тази вечер ще проведе среща с ръководството на пловдивската полиция.

“Да наистина дългът на Локомотив (Пд) към полицията е сериозен. На този този етап не можем да го платим наведнъж. Надявам се да проведем откровен и конструктивен разговор и да постигнем решение, които ще удовлетвори всички. Длъжни сме да си платим дълга и ще го направим, но се надявам да получим съгласие от полицията това да стане разсрочено”, заяви Николай Неделчев. Той добави, че ще бъде направен и оглед на стадион “Локомотив” в парк “Лаута”, на който ще се играе предстоящата среща, тъй като и там трябва да се направят веднага някои подобрение с оглед сигурността на зрителите.

“Положението в Локомотив е много сериозно, дълговете на клуба са големи. Много добре знаем с какви проблеми се сблъскваме и аз и моите колеги ще положим максимални усилия, за да ги разрешим”, каза още Николай Неделчев. Той добави, че ще проведе среща и със старши треньора на Локомотив (Пд) Христо Колев за да чуе от него какви са плановете му. “Политиката ни ще бъде в Локомотив (Пд) да разчита на свои кадри – футболисти и треньори, а Христо Колев е един от тях”, заяви още Николай Неделчев. Той каза още, че документите за регистрацията на сдружение “Обединение за Локомотив” са внесени в съда в понеделник.

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук и научавай новините пръв>>

Подобни

Един Коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker