бетано най-добър сайт за слот игри
Ботев ПловдивФутбол

Пловдив се сбогува с Георги Славков утре в 14:00ч.

От ръководството и служителите на ПФК Ботев…

.

.

Уважаеми ботевисти,

Уважаеми спортни деятели,

Уважаеми приятели,

Нека всички заедно изпратим по последния му път от този необясним свят един достоен човек, голяма личност и велик спортист, какъвто беше и ще остане завинаги Георги Славков. Той остави своята дълбока диря, както в историята на българския спорт, така и в тази на любимия си футболен клуб – Ботев (Пловдив).

Яркият му талант получи своето заслужено признание с редица колективни и индивидуални отличия, сред които с най-голяма сила се откроява „Златната обувка” на Европа от 1981 г. Трофей, издигащ Бенкса до равнището на най-елитните футболисти за всички времена.

След края на футболната си кариера Георги Славков се доказа като успешен ръководител, а до последния си ден на този свят той кипеше от желание да работи. Напусна ни твърде рано – едва на 55 години, и болезнено внезапно – само минути, след като бе сред нас на работното си място. Тръгна си от клубната база, която той управляваше, с планове за следващия ден. Минути по-късно ни остави потънали в тъга и облени в сълзи…

Всички ръководители и служители на ПФК Ботев се покланяме дълбоко пред паметта на Георги Славков. Той ще живее вечно в нашите сърца, а славните спомени за него ще бъдат предавани от поколение на поколение…

Погребението на Георги Славков ще се състои на 23.01.2014 г. на Централни гробища в Пловдив. Опелото ще започне в 14:00 часа в църквата на Централни гробища.

Сбогом, Жоро!

Ще ни липсваш!

Източник и снимка: официален сайт на ПФК Ботев Пловдив

Харесай страницата на TribunaPlovdiv.bg във Фейсбук от тук >>

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

:bg:  :fans:  :topka:  :bira:  :1:  :happy:  :red:  :ole:  :good:  :nazdrave:  :wacko:  :yahoo:  :smqh:  :cry:  :2:  :facepalm:  :blue-white:  :red-white:  :white-black:  :yellow-black: 
 

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker